Sigur, toată media vorbește cu indignare despre subiect, vai, cât rasism, așa ceva e inadmisibil, speriem doctorii și inginerii care ar fi vrut să vină în Germania, nu e acceptabil așa ceva. Normal, nimeni nu vorbește de faptul că problema tuturor sunt, de fapt, imigranții musulmani aduși și enclavizați, care nu vor acum și nu vor dori niciodată să muncească, să învețe limba sau să facă ceva util ci vor căuta să se strângă cât mai mulți, până formează o masă suficient de mare ca să conteze în alegeri, a se vedea ce se întâmplă în UK, unde sunt deja locuri în care arabii câștigă alegeri pentru că sunt, fizic, mai mulți decât englezii. Și nu au ce să le facă. Și nu va avea nimeni ce să le facă, va fi dorința populației.

Între timp, în Germania, unde locuiește prietena mea, au adus și au umplut niște blocuri cu medici, ingineri, psihologi și alte categorii de intelectuali musulmani, așa că, în weekend, în micuțul orășel de lângă Munchen, unde locuiește și unde, în general, nu se întâmplă nimic și cel mai grav lucru care se întâmplă este să pună vecinul gunoiul fără să îl separe corect, i-au spart casa.
Dap, doctori, ingineri, alea. Când se vor trezi, va fi mult prea târziu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.