La Auchan Titan, de fiecare dată când ajung și, întâmplător, trebuie să merg la baie, la pisoar există o femeie de serviciu care, suav, dă cu mopul printre picioarele bărbaților care urinează.

Știu că primul lucru care vă vine în minte e o glumă, dar nu este. Într-o lume în care ne răhățim pe noi cu tot felul de cerințe absurde, care frizează ridicolul, ca să impunem și să respectăm omul de lângă noi, conducerea Auchan Titan obligă femeile de la curățenie să facă curat în timp ce bărbații urinează. Este grosolan și inacceptabil. Mie, ca bărbat și mi-ar fi jenă să fiu pus să șterg printre picioarele unui om care își face nevoile, darămite unei femei.

E o stare de fapt complet inacceptabilă și chiar nu înțeleg de ce nicio organizație, niciun ONG de acesta care papă bani din granturi de la stat nu se sesizează și nu declanșează o reacție de conștientizare.

Bine, nu vreau să vă spun cât de mizerabile sunt toaletele de la Auchan Titan. Probabil personalul TESA are toalete separate, altfel ar observa că, din 5 cabine, 4 nu au încuietoare și trebuie să îți faci nevoile ținându-te de ușă, ca să nu fii obligat să privești galeș, cu ochii holbați, un alt nerăbdător. Sau ar observa mirosul incredibil de greu care te lovește la intrarea în baie.

Trecând peste asta, aștept și eu o reacție oficială de la Auchan. Pentru că e mizerabil și degradant ce se întâmplă.