Voiam să scriu demult despre chestia asta, dar, ca orice chestie pe care o vrei de bine, o lași la urmă, o mai ignori, că na, nu e ceva ce te-a enervat.
Unul din lucrurile pe care le ador în viață este siguranța. Din toate punctele de vedere. Nu îmi place riscul, decât dacă e ultra calculat, nu îmi place să ies din bulă, pentru că voi obține experiențe minunate, nu îmi place necunoscutul, punct. Vreau să știu întotdeauna unde sunt, pe ce mă bazez, care îmi sunt resursele și prietenii.

De asta îmi place să știu că am servicii la care apela când vreau și, întotdeauna, primesc ce am nevoie. Am avut nevoie de o mașină pentru Luna, când a venit din Spania, după ce și-a bătut joc Wizzair de noi? Alo, bună ziua, ZoomRent? Am nevoie de o mașină. Se face.
A avut nevoie fratele meu de o mașină să se ducă la plimbare la țară, pentru că motorul de la a lui e cărți de joc printr-un garaj Renault? Bună ziua, ZoomRent? Și-a luat mașina.

Mai ales când e vorba de închirieri de mașini, nu vă imaginați cât de plăcut și comod e să știi condițiile, să știi că nu își bate nimeni joc de tine să caute zgârieturi cu luminol, ca să îți oprească garanția, să ai confortul ăla după care, cred, tânjim toți.

A, da, ăsta nu e articol publicitar. Știu, nici mie nu îmi vine să cred că trebuie să subliniez asta.
Dacă aveți genul ăsta de servicii de care sunteți mulțumiți, sunteți liberi să dați cu linkul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.