Cei din Ministerul Sanatatii au anuntat marti ca banii, in jur de 80.000 de euro, vor fi decontati din Fondul Asigurarilor de Sanatate.
Cristi Minculescu sufera de o boala ereditara si va primi la inceputul lunii martie o parte din ficatul sotiei sale. Iar colegii de trupa spera sa-l vada din nou pe scena, in iulie.
Vestea ca Ministerul Sanatatii va suporta cheltuielile a fost primita cu bucurie de familie si apropiati. Sotia artistului, Rodica Minculescu, ne-a declarat ca le multumeste tuturor celor care sunt alaturi de ei in aceasta perioada dificila. La fel si colegii de trupa.

Din fericire, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul a mers bine. Cazul a fost complicat, cu un ficat atat de mare (n.n. 20 de kg). Echipa a reuait remarcabil ambele interventii. Sotia este deja treaza. Cristi e la terapie intensiva si speram ca in seara asta sa fie scos de pe aparatele de respirat si sa fie constient. Sigur, urmeaza o perioada dificila de doua-trei saptamani si exista potentiale complicatii, dar sa speram ca lucrurile vor merge bine, ca si pana acum”, a declarat pentru Cotidianul prof. dr. Dorel Sandesc, seful Clinicii de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara.

Urmarea?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.