Cei din Ministerul Sanatatii au anuntat marti ca banii, in jur de 80.000 de euro, vor fi decontati din Fondul Asigurarilor de Sanatate.
Cristi Minculescu sufera de o boala ereditara si va primi la inceputul lunii martie o parte din ficatul sotiei sale. Iar colegii de trupa spera sa-l vada din nou pe scena, in iulie.
Vestea ca Ministerul Sanatatii va suporta cheltuielile a fost primita cu bucurie de familie si apropiati. Sotia artistului, Rodica Minculescu, ne-a declarat ca le multumeste tuturor celor care sunt alaturi de ei in aceasta perioada dificila. La fel si colegii de trupa.

Din fericire, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul a mers bine. Cazul a fost complicat, cu un ficat atat de mare (n.n. 20 de kg). Echipa a reuait remarcabil ambele interventii. Sotia este deja treaza. Cristi e la terapie intensiva si speram ca in seara asta sa fie scos de pe aparatele de respirat si sa fie constient. Sigur, urmeaza o perioada dificila de doua-trei saptamani si exista potentiale complicatii, dar sa speram ca lucrurile vor merge bine, ca si pana acum”, a declarat pentru Cotidianul prof. dr. Dorel Sandesc, seful Clinicii de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara.

Urmarea?