andi-moisescu-cetin-ametcea

ApropoTV este una din puținele emisiuni pentru care mai deschid televizorul. De când am xbox one plus Plex, nevoia de program tv e fix zero și abia aștept august, să se termine contractul cu rds, să închid abonamentul.

În fine, nu asta e ideea. Acum câțiva ani am fost și eu invitat la ApropoTV. Sincer să fiu, m-am simțit foarte mic și insignifiant, printre atâția oameni de valoare care emiteau chestii pe acolo, dar, cu ocazia asta, l-am cunoscut pe Andi Moisescu și am avut ocazia să observ ce tip senzațional este și în realitate, nu doar pe sticlă. Vă spun cu mâna pe inimă, cunoscându-l mai bine și ieșind de câteva ori în oraș, pot afirma că e poate unul din cei mai buni și mai sufletiști oameni pe care i-am simțit vreodată. Iar eu nu mă înșel la oameni. Decât foarte rar, când mai am coșmaruri.

ApropoTV a rezistat mulți ani pe sticla tv, fiind una din emisiunile de succes ale postului. Și nu succes de acela autoproclamat, ca cel al emisiunilor TVR, ci succes vizibil, palpabil, cu reacții masive în social media.

Și, deodată, ProTV a decis că emisiunea nu mai are loc în grila lor, decât dacă se autofinanțează. Iar sponsorii au fost foarte greu de găsit.

Nu vreau să fiu neapărat adeptul teoriei conspiraționiste, dar oare e posibil ca asta să se întâmple din cauză că văcuța soție a lui Andi, Olivia Steer, este promotoarea neobosită a luptei antivaccin și a remediilor gen mămăligă vârtoasă pentru cancer?

Nu știu, ar putea fi o coincidență.
Ar putea fi.

PS: Îmi cer scuze lui Andi pentru părerile libere despre soția sa, dar știe că eu nu tac, când consider că am dreptate.