Atunci când scade rubla, trebuie să performezi mai mult, să îți meriți banii, că doar nu te plătește nimeni degeaba.

17 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    Cine e Cristi ăla? Și de ce e relevant pentru tine?
    Nu, nu îl caut pe Google, clar nu merită un hit

    10

    • #2

      e un jurnalist reputat

    • #3

      un stahanov

      1

    • #4

      @Andrei: despre Rogozanu cred ca se poate spune orice, numai stahanovist nu.

      0

  2. #5

    tocmai m-am eliberat de un costirogozan!

    15

  3. #7

    ce e simpatic că hitleriștii s-au predat odată Statelor Unite pe 8 mai cu aplicare de la orele 23 și apoi la cererea lui Stalin s-au predat și rușilor mai pe noapte dar se făcuse 9 mai la sovietici.
    așa că unii serbează pe 8 mai iar comuniștii pe 9 mai. Noaptea minții dar asta explică de ce Rusia nu a fost și nu va fi niciodată europeană.

    25

  4. #8

    Doar ca rubla creste, a depasit cu vreo 14% valoarea de dinaintea razboiului.

    11

    • #9

      Repeat after me: rubla nu mai este este convertibila. Nimeni nu o cumpara. Deci pretul ei este cat vrea Putler. Ma mir ca a crescut doar atat.

      15

    • #10

      @Adi o cumpara cei care doresc sa plateasca prestatia pt gaz, carbune si petrol…Nu fi naiv…nici o tara supusa unui embargo economic nu a dat inapoi, venezuela, irak, korea de nord, cuba…siria si probabil lista poate fi lungita.., iran….nici una nu a renuntat la motivele care au dus la embargo….iar toate au resurse mult, mult mai putine fata de nenorocita de rusie….e doar spectacol mediatic…

      0

  5. #11

    Bai, acum nu ca-l apar, dar Rogozanu a fost tot timpul un om de extrema stanga. Mai pe curentul trotskist de tastatura asa. In genul unui scenarist american, despre care s-a facut si un film – nu-mi aduc aminte acum numele lui – care era comunist, milita pentru drepturile muncitorilor, dar avea vila cu piscina si servitori.
    Da, e bine ca nazistii au fost infranti. Pentru noi, partea asta de Europa, a fost rau ce i-a inlocuit.

    10

  6. #12

    On top of that, fara ajutorul americanilor (bani + armament) rusii nu i-ar fi invins niciodata in vecii vecilor amin pe rusnaci, ajutor pe care inteleg ca ei nu-l recunosc. Unde mai pui ca in marele razboi de aparare al patriei, rusnacii l-au inceput de partea nazistilor!
    Deci daca iei un pic la puricat sarbatoarea asta a lor, nu mai ramane mare lucru din ea!

    14

  7. #14

    Aia cu ‘scade rubla’, din pacate nu prea e valabila.
    yhoo.it/3FzzQ0E

    4

    • #15

      Tin minte cum, pe la începutul anilor 90, un $ era vreo 30 lei, la cursul oficial. Nu exista o piață valutară, cursul era stabilit artificial, din pix. Putea să fie 2 lei sau 50, tot un drac. Cursul real era cel stabilit de ‘valutiști’, ăia care aveau dolari și îl vindeau la colțul străzii și era în jur de 100 lei pentru un dolar. Dacă cineva avea nevoie de dolari ca să călătorească în străinătate, cu atâta îi cumpăra. Cu 100 lei/dolar. Cu 30 de lei nu găseai nicăieri.
      Așa că, domnu mujic, poți să-ți bagi propaganda ta imbecilă fix în kur. Vorba unui comentator mai sus, doar atât să fi crescut rubla, mă? V-ați rușinat sau ce?

      8

    • #16

      Observ des si la diversi oameni de pe internet si in cercul ca prieteni ca in momentul in care exprimi o opinie neutra sau prezinti date care nu reconfirma parerile lor, esti etichetat ca ‘de partea cealalta’, ‘propagandist’ in cazul de fata.

      Acum.. faptul ca voi credeti ca rubla nu mai are valoare doar pentru faptul ca nu vedeti oameni inghesuindu-se la schimbul valutar din colt sa cumpere, tine de o slaba intelegere a modului in care functioneaza banii.

      Consider ca mojic-ul sunteti dumneavoastra, dat fiind ca m-ati jignit si m-ati catalogat eronat, doar pentru simplu fapt ca am impartasit un adevar verificabil.

      Slava Ukraini!

      0

  8. “dar domle, a crescut rubla”.
    Ai o masina. Cam gioarsa. Si vrei sa o dai cu 1000e. Nu ti-o ia nimeni
    asa ca faci un imprumut. Si iti cumperi masina cu 10000e.
    Acum nu mai ai o gioarsa ci o masina de 10000e!

    Big win. Such success. Many economy

    8

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.