Băsescu nu se dezice de Udrea. Fostul preşedinte a depus amendamente la Legea graţierii prin care pedepsele femeilor sunt reduse la jumătate.
Senatorul PMP Traian Băsescu a depus o serie de amendamente la Legea graţierii, prin care vor fi graţiate pedepsele de sub 10 ani, inclusiv, pe motiv că altfel persoanele considerate „indezirabile” vor fi pedepsite mai aspru, şi se reduc la jumătate pedepsele pentru femeile condamnate pentru fapte fără violenţă, inclusiv pentru corupţie. Un alt amendament permite graţierea inclusiv a persoanelor condamnate pentru terorism.

Cei care îmi explicați că nu am nicio dovadă că Udrea i-o mastichează lui Băse, poate vă dați câte o palmă, așa, ușor.
Știu că nu știți, așa că vă explic. În sistemul penitenciar, 1 an de închisoare este de fapt echivalent cu 8 luni. Deci, dacă ai primit ca pedeapsă 1 an, peste 8 luni poți face cerere de eliberare condiționată și, dacă ai fost cuminte, ai ținut post și rugăciune, cererea îți este aprobată.

Prin urmare, dacă Udrea rămâne cu cei 6 ani de închisoare, ar primi de fapt 3. adică 8 luni ori 3, 24 deluni, deci 2 ani. Din care i se scad perioadele de arest preventiv, arest la domiciliu și alte aresturi, plus inevitabilele cărți pe care le va scrie în închisoare, multe pe teme bisericești, logic, doar e o distinsă călugăriță și iată cum, după 1 an de închisoare, Udrea va ieși curată, uscată și plină de bani. După care va candida la senat ceva, pentru că nu o oprește nimeni.

Nu-i așa că politica e minunată?
Și dacă mai aveți vreo întrebare nevinovată în minte, când citiți astea Un alt amendament permite graţierea inclusiv a persoanelor condamnate pentru terorism, amintiți-vă de Omar Hayssam și Mohamad Munaf, țapii ispășitori ai lui Băsescu în marea sforărie cu jurnaliștii români răpiți.

Poate se reactivează domnul Ohanesian, cine știe.