Mă uitam ieri la o știre de pe protv, în care domnu mustață, șefu’ la galeria lu’ Steaua, declara foarte decis că el are 2000 de bilete pentru meciul cu Chelsea, bilete care vor ajunge numai la suporterii vechi, care merită acest tratament, nu suporterii ăștia care vin doar la evenimente mari.

Azi, un ceva capdeplută de la Dinamo, dădea pe sportpunctro că biletele la meciul lui Dinamo se vor vinde numai suporterilor vechi, care au fost alături de echipă tot timpul, nu doar celor care vin când echipa e pe val.

Corect, nu?

WRONG!

Hai, în cazul lui Mustață, unde e vorba de bilete numărate, pentru că Chelsea, normal, au fost niște domni și ne-au explicat că țiganii rromâni nu au acces, biletele se vând cu prioritate londonezilor, așa că orice bilet contează, ar fi cât de cât normal.

Dar când tu, suporter al lui Dinamo, echipă care e într-o degringoladă totală de foarte mult timp, care își schimbă acționarii de pe o zi pe alta, ba cu gaze, ba cu fetițe, tu, care ai un stadion vai mama lui, în care nu încape probabil nici o facțiune din galeria stelei, tu, care de-abia de o săptămână ai simțit ce e aceea victorie în campionat, tu, care te pregătești de liga campionilor de 12 ani, afirmi așa ceva, vorbind despre niște simple meciuri de campionat, înseamnă că ai o mică problemă la mansardă.

Adică, în loc să lași oamenii să se bucure, să vină oameni noi la stadion, să se îndrăgostească de Groapă, să se îndrăgostească de echipă, să le bagi în inimă iubirea alb-roșie, să îi rogi să își aducă copiii, care peste ani vor deveni adulții fani și plătitori de bilete, tu o dai pe aia cu cei ce merită.
Le-ați arătat voi lor!

Deh, poate și de asta e atât de încercată echipa asta amărâtă.
Fosta Unirea Tricolor, nu?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.