Mai țineți minte când vă sfătuiam părintește să lăsați naibii mizeriile cu evenimente despre mizerii și alte mizerii și să vă apucați să faceți ceea ce făceați, sau măcar ar fi trebuit să faceți inițial, adică să scrieți?

Nu m-ați ascultat, ce știe grasul ăla, noi progresăm, noi ridicăm onlineul pe cele mai înalte culmi.
Din păcate, ați ridicat erecția onlineului pe cele mai înalte culmi, de unde uriașul gland întărit v-a căzut direct în nas și ați ajuns niște pișcoturi. Asta e, v-ați ales singuri calea.

Totuși, eu sunt mai mult de acord cu părerea Cristinei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

15 comentarii Adaugă comentariu

  1. ehh pai de ce sa asculte astia mai mici si noi de un veteran ca tine ?! de ce sa fei ei prosti? :))

  2. #2

    florin rusanu

    piscotar = Persoană care nu ratează food-bar-ul la evenimente mondene, ba chiar şi-a făcut o meserie din a veni la conferinţe de presă, vernisaje, lansări, pentru a se ghiftui la bufet. Uneori, dacă poartă o geantă încăpătoare, ia şi pentru acasă…
    – Plictis maxim la vernisaj. Mai era şi plin de pişcotari!

    eu am facut reclama. contract, bani, etc.
    pana reusesti sa intelegi diferentele, vei sta in spam.
    Multumesc

  3. #4

    asta e o reactie si la ce a scris Mantzy ?

  4. Hahaha, ca pe vremea mea cand lucram cu Connex la inceput: plecau romanii cu gentile pline de alimente de le aduceau pt acolo, la locul de munca.
    Sa va fie rusine romani !

  5. Poate ca ar trebui vazut cine si de ce isi face un blog in ziua de azi, cati il deschid ca sa scrie ceva undeva si cati il deschid visand zeci de mii de cititori si calculand profitul.
    Eu credeam ca un blog e un loc unde scrii cate ceva pentru ca asa simti si ai chef, insa poate e o fabrica de bani si nu am fost eu atent. Gata, ma apuc sa caut pe google despre cum sa faci bani pe blog, de Paste imi iau masina si de Craciunul viitor casa.

  6. Urmaresc blogurile de vreo 5 ani. Gasesc ca e cat se poate de corect sa se castige bani din asta. Dar stii care-i problema, din punctul meu de vedere? Faptul ca cei mai multi bloggeri nu-s subtili deloc cand comunica, de fapt cred ca nu stiu sa fie subtili in comunicare…stii, chestia aia de arta, de PR…o asta problema…scriitura nu are o miza si o argumentare.

    • Radu, ai dreptate, dar nu e numai asta. “Blogarul” este un om care creaza continut, isi pune pe “hartie” propriile opinii, ganduri si trairi in propriile cuvinte, iar lumea e de acord cu el sau nu. In momentul in care succesul pe care acest continut incepe sa-l aiba la mase atrage anumite campanii si incepe sa-i aduca blogarului bani atunci contintul incepe sa devine si el comercial ca doar deh! cine refuza bani in ziua de azi? Pe masura ce continutul incepe sa fie “poluat” de chestii d-astea (cat de subtil poti sa fii? Se vede clar ce e “campanie” si ce nu) continutul ala original incepe sa se dilueze.

  7. @jollyca: nu-s de acord! serios, nu cred ca a face campanii pe un blog iti trasforma blogul in “blog cu continut comercial” sau “poluat”. Eu cred ca, cu un pic de creier, imaginatie si efort, poti ramane, si influent, si cu trafic si cu continut inteligent…dar se vede, toti zicem ca ne pricem la comunicare, dar, de fapt, putini intelegem cum functioneaza mecanismele.
    Iar daca se intampla ceea ce zici tu, parerea mea, mai devreme sau mai tarziu acei bloggeri vor disparea…ei sunt un fel de curve care-si deschid “pasarica” doar daca-i o campanie…sau piscoturi…

  8. nu, poti sa iti dai cu parerea despre orice…nu conteaza daca ai sau nu expertiza, ideea e sa ai ARGUMENTE care sa iti sustina punctul de vedere, viziunea etc…apoi cititorii vor decide daca vor mai intra sau nu sa te (re)citeasca. Cat despre cititori, cititorii astia-s niste ciufuti-frustrati, de multe ori considera blogurile spatiul unde isi varsa frustrarile, temerile etc. 😀

  9. io când mă fac mare vreau să fiu pişcotar 🙂
    dar numai dacă se dă şi şampanie la pişcoturi…
    acum pe bune… pe la evenimente d-astea se şi bea zdravăn sau pişcotari sunt doar ăia care halesc la greu şi iau şi pt. acasă, cum defineşte Arhi mai sus?

  10. Mi-ar crapa obrazul sa merg la conferinte cu scopul principal umflarea burtii. Am lucrat in presa si cunosc un nene, f. bine vazut (si implinit), care nu rata nici o ocazie. Nici una. Si ma zeflemisea ca nu profit :/
    Cred ca fiecare vrea sa “ciupeasca” cate ceva de la asemenea ocazii. Dar de ce intalnirea in sine n-ar fi suficienta, de ce trebuie “luat” ceva de peste tot? Pixuri, umbrele, sandvisuri.

  11. #13

    exact ca si visurat

  12. Nu stiam de “specia” asta insa, acum ma-ntreb daca piscotarul se crede mai presus decat taranul -si ala pleaca cu mancare de la evenimentele satului.

    Arhi, in giful ala, individul se afla deja in apa (vezi cum face nispul) si se “arunca” intr-o prapastie. Imaginile sunt insotite de un cantec super dar nu il mai gasesc,

  13. Numiti piscotari si pe aia de au bloguri doar pentru a vinde advertoriale?