Femeile, și nu doar din românia, au o uriașă problemă.
Se identifică cu plozii din dotare, nerealizând încă, faptul că respectivii sunt oameni de sine stătători, de vârstă mai mică.

Și astfel, citim pe net aberațiile de genul

Fetelor, noi azi am făcut căcuța, referindu-se, desigur, la faptul că minunea, boțul de carne, s-a căcat, după o lungă constipare.
Fetelor, noi am mâncat de dimineață 60 de grame de lăptic.
Fetelor, noi am răcit, deși am avut 5 căciulițe și 3 plapumioare pe noi.

Bine, asta e deja altă chestie care mă scoate din sărite. Copiii înfofoliți ca la polul nord. Afară sunt 20 de grade, mă-sa e în tricou, dar copilul este învelit până la ochi, are pătură pe el și pătură peste căruț, simți fizic cum geme de căldură și mai are un pic și crapă. Dar nu cumva să îl tragă curentul sau ceva.

Doamnelor, chiar dacă dumneavoastră vă ștergeți odoarele la cur după ce aduc pe lume minunea căcuțului, nu îl faceți împreună. Cel puțin așa sper. Dacă v-ați șterge la fund mama invalidă, nu ați anunța pe net că ați făcut un căcuță de un kilogram, nu?

Serios, mi-a trimis cineva un link de la fosta stomatoloagă ajunsă expertă în puericultură de interet, ca să râd de aberațiile doamnei și m-am luat cu mâinile de păr de câte cupluri mamă/copil fac caca împreună.

Mai lăsați-o-n doamne iartă-mă de treabă…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.