Un articol foarte drăguț la Cristina, articol care spune, în cuvinte mai elegante decât aș fi putut-o face eu, esența a tot ce înseamnă blog de beauty în românia. Alături de ea, Alexandru are și el o opinie de bun simț.

Si ce poti sa faci in moda, cand nu ai o cultura (vizuala si nu numai) bogata si te afli sub presiunea numarului de like-uri si de vizitatori ?!

Fie te impaiezi si mai mult, fie incepi sa te dezbraci. Doar ca publicul o sa vrea si mai mult. Tot mai mult. Si … pana unde te dezbraci?!

(Daca va uitati la tinerele care au inceput bloggurile de fashion cu 4-5 ani in urma, veti observa ca un numar mare dintre ele a ajuns deja la…chiloti. In fotografii, la propriu. Si e cumva un parcurs organic pentru ca nu au avut un fundament de continut si au trebuit sa ofere mai mult si mai mult si mai mult audientei lor.)

Sunt urâtă și nu îmi place să muncesc? Deschid un site, îmi deschid picioarele pe care le ornez cu niște lenjerie și gata, avem un blog de beauty. Facem reclamă, cum ar veni. Ai grijă să nu îți pierzi lentila prin diversele genuni ce ți se deschid în față.

andreea-manole-fashionizda

Conținut? Care conținut? Ce contează conținutul, când pot pune poze pe internet cu interioarele mele, atât de deosebite de celelalte interioare?

Acestea sunt blogurile de beauty, fashion și alte rahaturi ambalate frumos și sclipicios. Expozeuri de chiloți, displayuri de carne ieftină ce dorește și ea să muște cu patimă din banii ușori ce se vântură prin piață, să își înnobileze fundul în mașini de teste pe care altfel le văd la televizor sau să învețe să mănânce pește cu tacâmuri în restaurante prin care, în alte condiții, nu ar călca.

Nici nu vă imaginați ce haos e în zonă, după ce am scris eu și vali despre sistemul acesta de scam din nișele de femei. Sute de comentarii și articole, toate scrise de același tip de chiloțărese rubiconde, în care își iau apărarea și condamnă bully-ingul și faptul că am îndrăznit să spunem despre un om o femeie că e grasă. Desigur, se evită întotdeauna partea în care noi spunem Ești grasă, deci nu poți vorbi despre beauty cât timp viața ta se învârte în jurul shaormei. Niciunul din noi nu a criticat grăsimea, ci faptul că din poziția de aparat Montgolfier, ele dau sfaturi de FRUMUSEȚE.

Interesant cum Andressa îmi condamnă atitudinea, în comentariile de la Cristina. Andressa fiind Andreea Rețea, producătoarea emisiunii lui Măruță. Și dacă asta nu e de ajuns, poate nu știți că ea este cea care a decis că fața victimei violatorilor din Vaslui să fie dată pe post, în emisiunea cioclului, în numele interesului public. Dar câtă deontologie transpiră din ea pe internet. Mmm. Se pare că totuși, vechile ei năravuri, cele pentru care am disprețuit-o atâta timp, nu au dispărut doar pentru că s-a angajat, are un copil și e mai bătrână cu 10 ani.

Csf…n-ai csf…

PS: Nu e ultimul articol din serie. Ne-am săturat de impostura asta jenantă și o vom face publică de fiecare dată.

PS2: Chiloțăresele au început să îmi dea telefoane de amenințare. Am râs. Avocatele mele de-abia așteaptă un proces :mrgreen: