CONCURSUL ESTE VALABIL TOATA LUNA DECEMBRIE
Pornind de la discutia de aici, privind moralitatea actiunilor pe internet si a linkurilor, si de la o dicutie cu Nemo, la blogmeet, am tras niste concluzii.
Una din ele ar fi ca sunt foarte multi bloggeri de valoare, care sunt hostati pe domenii gratuite, gen weblog, haipa, wordpress, blogspot, care si-ar dori un domeniu separat, dar nu stiu ce si cum ar trebui sa faca sau nu au posibilitatea de a o face.
A doua ar fi ca este totusi interesant sa castigi linkuri la google, oferind ceva in schimb.
Ei, eu m-am gandit sa fac ceva ce imi va folosi si mie, si celorlalti.
Ce este?
Arhiblog are nevoie de tine. Daca ai un blog hostat pe unul din domeniile gratuite mai sus mentionate, sau pe altele, e posibil sa mai existe si sa nu le stiu eu, si doresti sa ai domeniul tau propriu si personal, plus hostare gratuita, trebuie sa faci urmatorul lucru:
Sa scrii, pe blogul tau, un review la site-ul www.cetin.ro, review care sa contina obligatoriu, trei linkuri. Unul catre www.cetin.ro, unul catre un articol de pe acest blog, articol care ti-a placut, si unul catre un articol care nu ti-a placut. Si in acest review as vrea sa imi spui de ce iti place cetin.ro, sau de ce nu iti place.
Dupa ce vei face asta, imi vei trimite linkul catre articolul tau, pe adresa concurs[at]arhiblog[dot]com, sau vei lasa un comentariu aici.
Eu voi alege, si va fi numai si numai decizia mea, care articol mi-a placut mai mult, si asta nu va insemna ca trebuie sa fie obligatoriu un articol laudativ. Dimpotriva, eu am nevoie sa mi se arate unde gresesc.
Articolul castigator, va primi drept premiu un domeniu, .com, .org sau .net, la alegere, plus gazduire gratuita timp de un an. Pe langa aceasta, orice inseamna intretinerea respectivului blog va cadea in sarcina mea, eu obligandu-ma ca un an sa intretin in modul cel mai bun cu putinta domeniul respectiv.
Daca va mai exista un articol care sa imi placa, dar nu chiar la nivelul castigatorului, ii voi oferi, in exact aceleasi conditii, un subdomeniu pe unul din domeniile cetin.ro sau arhi.tv.
Sper ca am fost destul de lamuritor, si astept mailurile voastre.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.