Azi mi-am luat inima în dinţi şi de mână cu nevasta, m-am prezentat la dentistă. Nu vă imaginaţi ce era în capul meu..

De fapt, nu ştiţi de ce am eu fobie de dentist.

Aveam o măsea cariată în stanga. Se cariase în armată, când am avut incendiu la fabrica de dulciuri Excelent şi am furat de acolo vreo 50 de kile de bomboane de alea tari, din zahar ars. Pe care le-am mâncat 12 inşi în 2 zile. Drept urmare, carie.

Şi m-am dus la dentist la o văcuţă, undeva prin Rahova, la recomandarea prietenei mele din vremea respectivă. O babetă la vreo 50 de ani, plină de figuri.

(Avand in vedere comentariile ulterioare, precizez ca vaca babeta la 50 de ani era dentista!!)

Mă pune pe scaun, mi se uită în gură, gata, curăţăm nervul, omorâm, punem plombă. Mi-a făcut anestezie. De 2 ori. Cică

Domnule, şi la un bivol dacă îi făceam 2 anestezice de-astea, cădea lat.

Uite că bivolul de mine nu a căzut lat. Aşa că decizia mea a fost

Cucoană, decât să mă chinui ca pe câine, mai bine mi-o scoţi.

Şi mi-a scos-o, măseaua desigur, după vreo 10 minute de chin, timp în care 2 asistente mă ţineau de mâini şi una îmi ţinea capul.

Ca la final, după ce mi-a arătat-o şi a exclamat, vai, ce rădăcină curată are, aproape îmi pare rău că am scos-o, vaca să constate că mi-a încurcat anesteziile şi în loc să îmi facă cu nuştiuce substanţă, mi-a făcut cu xilină, care xilină nu are nici un efect asupra mea.

Aşa că de aia am eu fobie de dentişti.

Cert e că domnişoara de azi e mult mai bună. Din toate punctele de vedere. Pe lângă faptul că citeşte bloguri, are o mânuţă aşa de uşoară, încât nu am simţit nimic când mi-a curăţat în interior, fără nici un pic de anestezie. Şi a umblat şi cu freză şi cu nişte pile micuţe pe care mi le-a băgat în toate găurile, plus nişte ace cu care tot scobea.

Mâine la 4 mă duc cu radiografia şi să vedem rezultatul. Mă gândesc să îi fac o poză, să îi fac reclamă pe arhiblog.

Oare o accepta?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.