Problema e că devine foarte, foarte, foarte dificil să mai aduci informație reală și verificată. Mistificările au începu să apară tot mai des, venind chiar de pe canale oficiale, care își cer scuze după 10 minute, lucru oarecum tardiv. Apar inclusiv informații care se bat cap în cap, de la autorități ucrainene diferite. De exemplu ieri Ministerul anunțase că au venit 80 000 de ucraineni acasă. Astăzi, același minister a anunțat 66 000. Nu știu, or fi fugit 14 000 între timp, habar nu am.

La fel și informația cu asasinarea lui Denis Kireev. O sursă oficială anunță, citând un oficial anonim, că a fost împușcat în timp ce fuge. Altă sursă oficială anunță că a fost ucis de ruși și că să nu credem decât surse oficială. Pur și simplu e o debandadă totală.

Așa că, dacă vedeți o știre și, după o perioadă nu o mai găsiți, era fake. Am decis să nu le las, pentru a nu contribui la dezinformare, eventual și vreo citare pe undeva.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.