Posed 2 supercentrale de apartament, cu 2 conturi la gaze, plătite complet, inclusiv ceva în avans, pentru că au greșit ăia ceva la factură și acum recuperez. Doar pentru persoane serioase, dispuse la trading intimsec.

Nu aș fi râs de ei, dar cât de idiot să fii, ca viceprimar, să spui tembelismul ăsta, în clipa în care acțiunile tale idioate au adus mizeria asta asupra timișorenilor fix în pragul iernii?

Ruben Lațcău, viceprimar USR, Timișoara: „ Chiar dacă furnizarea se va opri, la fel cum a durat câteva zile să se încălzească, tot aşa va dura câteva zile şi până când reţeaua se va răci”.

Dacă nu ați înțeles ce au făcut, vă explic eu.
Boii ăștia, în frunte cu primarul Fritz, s-au gândit să facă o șmecherie de aia de care se face la casele mari. Am câteva sute de milioane datorie la EON? Păi mă bag în insolvență și EON nu are ce să îmi facă, SUNT SUB PROTECȚIA INSOLVENȚEI!!! Doar că iată, EON a avut ce să le facă. Sunteți în insolvență, înseamnă că nu aveți nevoie de gaze.

Sigur, șmecheria asta mergea făcută în aprilie, mai și, până în iarnă, se găseau niște soluții. Dar paricopitatele de la primăria timișoara au ales să o facă fix în pragul iernii.
Badumtss.

Bebelușelor, dans!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.