Posed 2 supercentrale de apartament, cu 2 conturi la gaze, plătite complet, inclusiv ceva în avans, pentru că au greșit ăia ceva la factură și acum recuperez. Doar pentru persoane serioase, dispuse la trading intimsec.

Nu aș fi râs de ei, dar cât de idiot să fii, ca viceprimar, să spui tembelismul ăsta, în clipa în care acțiunile tale idioate au adus mizeria asta asupra timișorenilor fix în pragul iernii?

Ruben Lațcău, viceprimar USR, Timișoara: „ Chiar dacă furnizarea se va opri, la fel cum a durat câteva zile să se încălzească, tot aşa va dura câteva zile şi până când reţeaua se va răci”.

Dacă nu ați înțeles ce au făcut, vă explic eu.
Boii ăștia, în frunte cu primarul Fritz, s-au gândit să facă o șmecherie de aia de care se face la casele mari. Am câteva sute de milioane datorie la EON? Păi mă bag în insolvență și EON nu are ce să îmi facă, SUNT SUB PROTECȚIA INSOLVENȚEI!!! Doar că iată, EON a avut ce să le facă. Sunteți în insolvență, înseamnă că nu aveți nevoie de gaze.

Sigur, șmecheria asta mergea făcută în aprilie, mai și, până în iarnă, se găseau niște soluții. Dar paricopitatele de la primăria timișoara au ales să o facă fix în pragul iernii.
Badumtss.

Bebelușelor, dans!

29 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  E.ON era furnizorul de gaz. Colterm e compania de termoficare.
  Noroc ca ziua sunt 13-18 grade in Timisoara 🙂

  11

 2. #7

  Ce se tot insista atat cu caldura?
  Scria anul trecut unul, aici pe blog, ca pe cand era student in Brasov, in timpul sesiunii de iarna s-a imbatat si a adormit cu geamul deschis. Cand s-a trezit a doua zi, n-a avut nici pe dracu.

  21

  • #8

   Corect, erau 9 grade in camera cand m-am trezit. Dar aveam plapuma adevarata de lana, de la bunica.

   0

 3. Ce țeapă ne-am luat cu germanii/ nemții astia de pe Wish…

  55

  • Stai liniștit, eu sunt în Germania și, de fiecare dată când văd că nemții își bate joc de România, arunc o hârtie pe jos, o flegmă, rupt o floare etc. Să simtă și ei, hai Romonieaaaa

   12

  • #11

   Am râs la ecran .. excelent!

   0

 4. #12

  Baga boss un link afiliat la aeroterme, macar sa scoti un ban.

  19

 5. #13

  Germanii ne vrea binele.

  4

 6. #14

  Acum asteptam Brasovul si eventual sect 1 sa intre in trend.
  Bine,cu macar o parte din sect 1 crecă o rezolva Nicusor.

  5

  • #15

   Brasovul nu mai are demult incalzire centralizata si isi face cald lumea, asa ca animalele, fara subventie. Plus ca nu o sa ne vezi pe noi moldovenii facand frigul cat timp se produce Mona

   5

  • #16

   Brasovul e aproape integral pe centrale individuale de aproape 15 ani. Si implicit cam fara subventii tot de atunci.

   0

 7. #17

  >>Sigur, șmecheria asta mergea făcută în aprilie

  Cat de repede si natural s-a normalizat lipsa apei calde 🙂

  9

 8. #19

  Eu as inchide complet Coltermul si as pune lacatul pe usa. De banii cu care sponsorizam gigacaloria si tineam coltermul dampulea as da vaucere pt plata curentului la cei racordati la colterm, asa … vreo 2 ani. Dupa aia fuck it, gata.

  7

 9. Pai din ce am înțeles, primăria chiar nu are bani cu care sa plătească. Robu a lăsat pârjol in urmă, cacîtu a dat fix zero lei Timișoarei la rectificarea bugetară luna trecută, a fost ditai scandalul. Ce alta opțiune avea, că nu înțeleg.

  9

  • #21

   reesalonarea datoriilor. el a vrut sa nu mai plătească nimic.

  • Nu știu cât a vrut sa nu plătească nimic sau care le-au fost negate reeșalonările. Una peste alta, mie mi se pare că intră la categoria terorism de stat ceea ce fac guvernul și PNLul împotriva primăriilor conduse de USR (Sector 1, Timișoara etc), lovesc în populație prin instituții sau firme pe care le controlează (ar fi interesant câți sunt puși de PNL în consiliile de administrare ale firmelor astea) pentru a-i face pe primarii USR să pară slabi. Adică exact terorism, când lovești populația pentru a-ți atinge scopurile politice.

   18

  • #23

   trecand peste partea cu terorismul, asa cum bine ai denumit-o si care este complet reala, un contract intre doua parti, mai ales cand e vorba de o institutie a statului, nu poate fi denuntat/abandonat de una din parti, pe motiv de neplata, pentru ca atunci s-ar incalca respectivul contract. de aceea exista penalitati, iar orice problema se judeca la tribunalul mentionat in contract. prin urmare, daca nu intra in insolventa, nu ii intrerupea nimeni gazul.
   intrand in insolventa, a iesit de sub umbrela acelui contract, dorind sa nu se mai adauge penalitatile, care sunt foarte mari. doar ca nimeni nu e prost sa iti livreze marfa in continuare, in timp ce tu te sustragi contractului legal dintre voi. deci nu, nu le-a negat nimeni nimic, au fost doar prosti.

 10. Eu vreau sa stiu de unde e mobila de bucatarie. E foarte cool.

  6

 11. #26

  Sânt în Australia, este primăvară aici și vine vara în curând. Va fi cald, noroc că am piscină.

  3

  • #27

   Mirobolant, dar totusi despre ce e vorba?
   Blonda, sani mari, frumoasa, nu caut nimic, doar ma laud

   0

  • #28

   Mirobolant, dar totusi despre ce e vorba?
   Blonda, sani mari, frumoasa, nu caut nimic, doar ma laud

   0

 12. aviz amatorilor: iscir-ul este pe locatie, nu pe centrala, deci cine cumpara obligatoriu face pif si iscir pe noua locatie.

  0