Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că homosexualii trebuie să se bucure de aceleaşi drepturi fundamentale ca restul cetăţenilor, precizând că lucrurile sunt reglementare “normal” în prezent, iar opţiunea sexuală este o chestiune intimă.

Să îi spună careva că nu despre sex e vorba aici, ci de posibilitatea ca oamenii să își împlinească o familie alături de cine vor ei, nu de cine vrea statul sau majoritatea stupiditar ortodoxă.

Să îi spună careva domnului Antonescu că vorbim de posibilitatea ca eu, homosexual, să îmi pot lăsa bunurile partenerului meu de viață, nu cui vrea statul sau majoritatea retard-ortodoxă.

Să îi spună cineva că nu e normal ca, în 2013, definiția normalului să fie dată de niște neica nimeni, aduși la putere de valul de ură împotriva unui alt neica nimeni. Și că nu sexul în cur e cel ce ar trebui să îl preocupe pe dânnsul, ci drepturile oamenilor, care ar trebui să fie egale.

Acumm v-ați lămurit care a fost treaba cu reacția lui Puiu Hașotti?

Domnule Crin Tontanescu…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.