Cine mai ține minte ce făceam acum 15 ani? Tehnologia începea să prindă ușor ușor avânt și parcă și încet încet scăpam de internetul prin dial-up și treceam la țeavă. Mobilele începeau să se mai conecteze la internet, mai ușurel, prin wap-csd, dacă nu mă înșeală memoria.

În fine, erau niște vremuri unde timid începea să se facă lumină. Eh, acum 15 ani, când nici nu ne gândeam noi ce înseamnă online shoppping și că internetul ne va ocupa viețile, niște băieți inteligenți s-aau gândit că poate ar merge o afacere de ecommerce. Un magazin online.

Așa a început istoria eMAG. Acum 15 ani, timid și a ajuns astăzi gigantul pe care îl știm cu toții și la care multe companii pot doar să viseze.

La acest ceas aniversar, cei de la eMAG vor să facă cinste clienților și au pregătit reduceri care, însumate, se ridică la 10 miliioane de lei. Mai mult de atât, cei care fac cumpărături în perioada aniversară, primesc și un card cadou cu 10% din valoarea comenzii.

Nu are rost mai spun că sunt zeci de mii de produse la reducere, de la telefoane mobile la jucării, de la parfumuri la electrocasnice și chiar și scutece și chestii de îngrijire a copilului.

Adică de toate pentru toți, pentru că online e mereu simplu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.