Domnul din imagine se numește Andras Zoltan și este solistul de la formația Sarmalele Reci, cei care s-au făcut cunoscuți cu singura lor melodie, Țara te vrea prost.
Domnul Zoltan are opinii ferme despre vaccin și chestii, știe și cum se smiorcăie lumea, în general, cunoaște.

De fapt, domnul Zoltan are opinii mult mai vechi, exprimate pe temă

Zoltan Andras, solistul formației Sarmalele Reci, a luat atitudine față de ignoranța manifestată de o bună parte a societății în care trăim, arătându-se deranjat de oamenii care au uitat să se opună la lucrurile care le încalcă demnitatea de om.

Mi-am dat seama că, dacă vreodată condițiile sociale vor mai permite organizarea de spectacole, deci dacă vreodată va mai fi posibilă susținerea de concerte CU PUBLIC, PE VIU, atunci sigur nu-mi voi dori să văd în public oameni cu masca pe figură, oameni care se tem (în general), oameni care își limitează propriile libertăți benevol, oameni care au uitat să se opună la lucrurile care le încalcă demnitatea de om, oameni care se văd pe ei înșiși ca pe niște mecanisme defectuoase pe care «alții» le pot îmbunătăți, oameni care nu se percep pe ei înșiși ca oameni.

Revenind cu picioarele pe pământ și la realitate, nu vi se pare nimic ciudat și nelalocul lui în faptul că toți țucălarii ăștia care trăiau exclusiv din banii de șușanele organizate de primării sunt brusc ferm antivaxeri, anti mască, anti orice? Nu e deloc vizibilă legătura?

Dacă nu o vedeți, vă spun eu. Gunoaiele astea, care nu sunt în stare să vândă bilete la vreun concert, trăiau din mizeriile cu parandărăt organizate de primării în toată țara. În fiecare săptămână erau, undeva prin țară, concerte organizate cu ocazia Insert căcat local făcut pentru furat bani de către primar. Chestiile astea se fac cu parandărăt, artistul semnează că a primit 10 000, 5000 se reîntorc la primar, 2000 la băiatul care a intermediat, toată lumea e fericită. Acum nu mai au asta, iar foamea lovește crunt și atunci, se revoltă, adresându-se celor care ar veni la un concert gratis, să asculte gunoiul promovat de ei drept muzică.

Concluziile sunt simple. Vă dați seama ce oameni josnici sunt, încât omoară, cu bună știință, fraieri analfabeți, în speranța că lucrurile se vor întoarce vreodată la ce era înainte?
Și cealaltă concluzie este că se demonstrează, încă o dată, dacă era nevoie, că e o tâmpenie să urmărești, pe social media, un gurist de ăsta, ca să vezi ce gandește, nu doar pentru muzica sa, în alt scop decât cercetarea socială și blamarea idioțeniilor pe care le scot pe gură. Pentru că există un motiv pentru care nu știu să facă altceva decât să scoată aer pe gură pe tonalități diverse.
Sunt proști. Și, se vede, și șacali.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.