Giardia_lamblia

Citeam ieri pe net, pe tema analizelor pentru copiii nou introduși în școală și am rămas uimit de vehemența cu care gloatele de mămici (bine, mămici e un eufemism, astea sunt niște hiene jenante, care dacă ar avea un gram de putere in real life, ne-ar transforma pe toți în sclavi la minele de plumb de la Kolîma) se pronunță împotriva acestui abuz nemaiîntâlnit.

Pentru că, nu-i așa, e suficient avizul de la medicul de familie, care medic de familie eliberează acel aviz după un consult extrem de atent, analize amănunțite și tot ce e necesar.

Ok, eu ieri aveam nervi, dar la ele chestiile alea sunt scrise la rece, cu mult înainte de începerea anului școlar. Cum adică să consideri un abuz faptul că ți se cere o coprocultură și un exudat faringian, când îți introduci copilul într-o comunitate?

Sunt atâtea boli destul de nasoale pe care copiii și le pot transmite. Să vedeți ce funny e să ai un copil cu giardia, nici nu vă imaginați. Sau toți virușii de răceală ce circulă prin comunități.

Greu e cu civilizația asta. Cât timp va predomina mentalitatea asta de turmă, nu o să ajungem prea departe.

Între timp, am înțeles că s-a organizat Miss Alăptarea și că e normal să îți alăptezi copilul până la intrarea în clasa 1, ca să nu îl dezechilibrezi cu ruperea brutală de sfârc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.