Giardia_lamblia

Citeam ieri pe net, pe tema analizelor pentru copiii nou introduși în școală și am rămas uimit de vehemența cu care gloatele de mămici (bine, mămici e un eufemism, astea sunt niște hiene jenante, care dacă ar avea un gram de putere in real life, ne-ar transforma pe toți în sclavi la minele de plumb de la Kolîma) se pronunță împotriva acestui abuz nemaiîntâlnit.

Pentru că, nu-i așa, e suficient avizul de la medicul de familie, care medic de familie eliberează acel aviz după un consult extrem de atent, analize amănunțite și tot ce e necesar.

Ok, eu ieri aveam nervi, dar la ele chestiile alea sunt scrise la rece, cu mult înainte de începerea anului școlar. Cum adică să consideri un abuz faptul că ți se cere o coprocultură și un exudat faringian, când îți introduci copilul într-o comunitate?

Sunt atâtea boli destul de nasoale pe care copiii și le pot transmite. Să vedeți ce funny e să ai un copil cu giardia, nici nu vă imaginați. Sau toți virușii de răceală ce circulă prin comunități.

Greu e cu civilizația asta. Cât timp va predomina mentalitatea asta de turmă, nu o să ajungem prea departe.

Între timp, am înțeles că s-a organizat Miss Alăptarea și că e normal să îți alăptezi copilul până la intrarea în clasa 1, ca să nu îl dezechilibrezi cu ruperea brutală de sfârc.