Ce au in comun Ana Maria Strauss si Emil Boc? O mai tineti minte pe Ana Maria Strauss, cea care a omorat pe trecerea de pietoni o studenta din Moldova, fapta pentru care a primit 2 ani cu suspendare? Banuiesc ca mai tineti minte cum ranjea la TV, in timp ce la cativa metri un om murea la propriu, sub ochii politistilor care erau ocupati sa dirijeze circulatia, pentru ca trecea premierul Tariceanu.

Domnul Emil Boc a trecut printr-o tragedie asemanatoare. Un nemernic cu alcool la bord i-a ucis matusa. E tragic, ar fi absurd sa comentez chestii gen il bate cel de sus sau mai stiu eu.
Interesant e doar ca faptasul a fost arestat a 2 a zi. Iar acum a fost condamnat la 2 ani cu executare. Nu cu suspendare, cum a primit Ana Maria Strauss. Sau doamna Paunescu. Sau alti si alti demnitari care au ucis oameni ici si colo.

De unde rezulta ca renteaza sa fii premier. Macar se aplica legea cu strictete, nu in functie de marimea buzunarului, nu?

PS: Nu intelegeti gresit. Ii urez ucigasului sa stea acolo pana ii face cineva rozeta ferfenita. Doar remarc standardele justitiei rromanesti.