Aseară a fost prima oară în viață când nu am putut să dorm câteva ore din cauza iubirii, din cauza sexului torid, brutal, sexului ce te năpădește și te ia și te duce în vârtejul să nebun, lăsându-te la final exctatic, cu ochi împăienjeniți și cu un gol în tine.

Desigur, nu sexul meu, ci al vecinului de la etaj. Care vecin s-a mutat aseară, cu arme, bagaje și o poftă nebună de a-i aleza la alte dimensiuni găurile femeii care era cu el.

Nu aș vrea să fiu greșit înțeles. Gemetele și suspinele femeii au fost ok, mi-au plăcut. Cum să nu îți placă așa ceva. Ce m-a deranjat mai mult a fost faptul că vreo 30 de minute a dat-o încontinuu cu capul de marginea patului, de ajunsesem să mă întreb dacă doamna gemea de plăcere sau își exprima durerea în moduri plăcute pentru cei din jur.

Iar după alea 30 de minute de gemete și de lovit cu capul, a mai continuat vreo 10 minute, în liniște. Adică se auzea cum țopăie în pat, într-un mod deloc ritmic.

Acum încă mă întreb dacă să trec seara trecută la capitolul win sau lose.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.