Ce caut eu in Muntenegru? Nu am fost in viata mea aici si in mod sigur nu visam sa ajung vreodata.

In fata mea e Visurat. Are o privire aeriana si se uita la mine ciudat, de parca as fi inviat din morti recent. O fi de la berea muntenegreana, ca vad ca are o sticla deschisa langa el. SI DE CAND SCRIE VISURAT PE MAC? Adica, din cate stiu uraste macuril …BAAAAAAAI, si eu tot pe mac scriu?!

Si ce naiba scriu? De ce am un laptop deschis in fata mea, pregatit sa scriu pe blog. A 4 a zi in Muntenegru?? Adica sunt de 4 zile aici? Ce naiba am facut in perioada asta?

In cap am o mare brambureala. Ii vad pe Piticu si pe Zoso langa mine, dar nu inteleg ce cauta si ei acolo. Se cearta, ca deobicei. Zoso il urecheaza, inteleg din ce spune doar “cartel” si “flashback”, adica mai exact nu mai pricep nimic.

In spatele lui visurat apare o silueta pe care nu o recunosc. Din pacate, nu am ochelarii la ochi si nu reusesc sa imi dau seama cine este. Necunoscutul se apleaca la urechea lui Visurat si ii spune ceva. Oricat ma chinui, nu reusesc sa inteleg ce ii spune, de parca as pluti intr-o mare aglutinata de melasa.

Incerc sa ma ridic, sa ma apropii de ei, pentru ca ma simt oarecum nebagat in seama, cand, exact in acel moment, imi suna telefonul. Am primit un SMS datat cu data de azi. 29 Aprilie.

2010…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.