Când vă mai plângeți de faptul că magazinele românești au reduceri false, să vă gândiți că, de fapt, se practică și la casele mult mai mari, cum ar fi amazon.es, de unde îmi mai cumpăr eu chestii.

Cred că am mai scris și anul trecut că urmăream un ceas Huawei, pentru că îmi place cum arată varianta de titan. Nu doar că prețurile nu au scăzut deloc, deși a ieșit și Huawei GT4, daaaaar azi, când a început Amazon Prime Days, iată prețurile.

Acesta era prețul acum 2 săptămâni. Dacă vă uitați la ceasul din stânga jos, vă rog.

Ceasul din stânga jos azi, de Prime Days

Cel de titan nici nu mai zic, acum câteva zile era 325 de euro, acum este 345, o foarte mare ofertă.

Altul.
Am cumpărat, în iulie, un Switchbot, cred că e și pe blog. Preț?

Astăzi, la o superofertă redusă de 18%, costă cu un euro mai puțin.

Ieri m-am uitat la Kindle Paperwhite. Costă, efectiv, același preț, doar că i s-a adăugat bulina cu 15% și e ofertă.

Ce voiam să vă zic este, că tot am vorbit de Provident mai sus, nu mai așteptați marile zile de oferte ale marilor magazine, pentru că deja știm toți cum vor fi ofertele respective și cum vor ameți prețurile. Vreți ceva și vă place, iar prețul vi se pare bun? Luați-l. Dacă nu vreți să îl luați și așteptați BF sau știu eu ce altă perioadă, faceți print screenuri cu prețurile produselor, săptămânal, până în ziua marilor reduceri. Măcar să știți unde vă aflați.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.