Aseară a venit în Constanţa prea stimabilul Crivăţ, cu care ocazie am avut onoarea şi plăcerea de a-l cunoaşte pe Adi Hădean, care îl însoţea.
Şi Crivăţ, normal, a venit cu palinca de Zalău după el. Aşa că ne-am instalat la restaurant, unde am degustat pe îndelete până s-a terminat sticla.
După care am trecut pe bere, ca să stingem dogoarea de la ţuică şi de la pastrama de berbecuţ consumată anterior.
Şi m-am trezit acasă. Cam aia a fost, că în afară de nişte flashbackuri scurte şi o cruntă durere de cap, nu îmi mai aduc aminte de nimic.
Aşa că, vă rog, luaţi-mă uşor.
Am mahmureală cronică.
NOU
2/3 bere + 1/3 sampanie intr-un pahar mediu si te dregi
NOU
inseamna ca erai nitel baut cand ai deschis arhimama?
apropo, ca tot datorita tie mi-am facut curaj si am gustat sandwichurile petrom (sunt ok, ai dreptate)… cum e pastramioara aia de berbec? 🙂
NOU
envi, sunt mortale. te duci la restaurantul hotelului Palace in constanta si ceri pastrama de berbecut cu ciuperci. deci innebunesti de bun ce e. iar eu NU MANANC CARNE DE OAIE!
NOU
sfat: seara la culcare sa te intinzi in pozitia beatului. pe burta cu fata in palme. camera nu se va mai invarti. bautura nu va mai veni pe nas. capu’ nu va mai durea a doua zi. 😀
NOU
aoleuuuu daca nu incetati cu pastrama de oaie eu va parasesc ca deja imi zemuie tastatura de la curs balele, nasc live pe blog …
NOU
frm, am mai cerut o portie, pe langa ceafa de porc cu cartofi prajiti, consumata anterior, asa era de buna…
NOU
aa aaaaa aaaaa respira … inspira …. aaaaaaaa
NOU
ultima data cand mi-a recomandat stimabilul ceva a iesit de bine. asa ca, frm, sa nu te miri ca mi-am notat in telefon – note to self: data viitoare in constanta fugi la palace si incearca pastramioara de berbec! 🙂
NOU
Ai nevoie de un remediu ? 🙂
Eu stiu unul si mai si.. Zeama de varza.. dar sa fie rece..
Pastrama de oaie sa-ti mearga la suflet.
NOU
@arhi Si te mai miri de ce iei proportii. 😀 😛
NOU
Io aş vrea nişte pastramă de iepure în aspic… 😀
NOU
Am auzit ca zeama de varza face minuni.. 😀
NOU
te-a tunat rau palincutza din salaj :)) la noi se lasa mai tare, deci nu intrece masura…
NOU
Ti-am spus mai ARHI sa nu mai bei?:))
NOU
nasol că ţi s-o rupt filmu’.
da’ nu te enervezi când ţi se rupe ?
NOU
nu, sunt bland
NOU
Pentru mahmureală cronică recomand câteva guri de Cola RECE şi apoi obligatoriu apă la greu.
NOU
napster, de la apa te reimbeti
NOU
Atunci când bei ca spartul tu de fapt îţi dezhidratezi corpul. Apa aia trebuie băgată înapoi cumva, nu?
NOU
dude vechiul tau blog era cu arhiduke ?
ca am gasit comentarii la zoso si ma gandeam ca esti tu 😛
NOU
Off topic: Băi palconi, ştiu că vrei să urci scara ierarhică a blogosferei dar nu te lua după toate sfaturile pe care le găseşti. Pierzi multi vizitatori dacă iţi linkuieşti comentariile cu feedul integrat din WP. Baga feedburner sau deloc.
NOU
Adi Hadean face papa bun. Am avut ocazia, anul trecut, sa papam niste carnaciori pe gratar si dovleac tot pe gratar… Dementiale!
NOU
Ţuică de Zalău ? Glumeşti ? Vino la Maramureş să vezi cum e o ţuică de 10 ani, ţuică adevărată de Maramureş.
NOU
@Napster gata am modificat ms de sfat.
nu inteleg insa de ce nu era bine ce am facut eu 😀
adica nu inteleg de ce acel sfat nu a fost bun 😛
poti sa imi pui un coment la mine pe site sa nu il suparam pe arhi si sa imi explici acolo faza mai bine?
NOU
eMarian ţuica de MM e bună rău Nu de mult am fost prin zonă de am amestecat niste ţuică de MM cu coniac zaraza si nu mai ţin minte ce am facut vreo 3 4 ore şi cum am ajuns acasă….trst.
NOU
Palinca de Zalau ii buna, da` s-o bei p`aia de Bihor iti bati copii nu alta si asta ti-o spune unu care nu prea e cu spirtoasele. 😛 Confirm ce a zis Lilisor mai sus, Adi face o mancare dementiala. Plus ca dupa retetele publicate poti sa faci mancare si fara prea multa bataie de cap.
NOU
vezi ca mahmureala ta e acuta, nu cronica. daca era cronica, te-ai fi trezit cu ea in fiecare dimineata :))
NOU
bine ca n`ai facut nic ..sau orice e posibil..
NOU
evita mahmureala…ramai beat!
NOU
Săracu` de tine, e frumos când bei, e urât când te trezeşti…
NOU
Parerea mea, nu tin s-o impun nicaieri si nu te poti amesteca fizic in gusturile omului: palinca de Maramu ii buna. Palinca de Bihor ii buna si ea, nu la fel, da’ buna oricum. Palinca de Zalau ii a mai buna si mai buna. Palinca de Zalau de 18 ani e insa tip top. N-are rival in spirtoasele din toata lumea (tineti cont ca sunt un pasionat bautor, colectionar si cunoscator de single malt-uri).
PS: Emarian, daca insisti, iti pot demonstra cu oaresice argumente ca a de Zalau ii mai buna decat a de Maramu. Cu argumente de degustare, zic.
NOU
PS2: Bai nene, ce frumos o fost la Constanta, cu Arhi si Nevasta lui… doamne ce m-am distrat si ce oameni faini is si ce ma bucur ca mi-s prieteni… asa, ca sa stiti si voi si sa ma invidiati.
NOU
mahmureala cronica o sa am eu dimineatza. acu doar vadf dublu