Așa e că filmul ăsta devine din ce în ce mai realist?

Băncile sunt speriate, că au crescut dobânzile între ele. Soluția pentru sperietură? Normal, fiind în rromânia, este creșterea dobânzilor. Adică soluția cea mai simplă și mai de efect, pentru că rromânul e prost și plătește.

Nu aș vrea să fiu în pielea lui Piticu, care are 2 leasinguri de plată, la 2 mașini și mai stă și cu chirie.
Orădeanul își caută și el cu chirie și nici VisUrât nu se simte mai bine. micu`TZU e ninja, că el are vilă.

Măcar zoso a scăpat și își cheltuie banii din blog la Berlin, pe Alexanderplatzstrasse.

So, în vremurile astea căcăcioase, pe ce să îmi cheltui sumele nemuncite, câștigate din reclama de pe blog?

  1. Golf 5. Taxa de înmatriculare e a crescut sus de tot și țârâi de fericire să umplu bugetul statului. Mașina o să o iau în leasing, ca să pot fi obligat să îmi fac CASCO, desigur la ce sumă vrea firma de leasing, să pot să îmi privesc rata cum crește zilnic și tot așa.
  2. Casă. Prețurile caselor se prăbușesc cu elan și avânt. Apartamentul maică-mii, 2 camere confort 2, costa acum 5 ani 8000 E. Acum costă 90 000. Desigur, fiind un apartament din 1970, el de fapt și-a crescut valoarea ca vinul, cu cât e mai vechi, cu atât mai bun. Așa că o să îmi iau casă cu rată de la bancă, să pot să o iau la 100 000 și să plătesc timp de 50 de ani, iar în timpul ăsta casa să revină la prețul ei adevărat, de maxim 20 – 30 000.
  3. Televizor LCD. Cu ecran cât mai mare. De preferință cât mai scump. Cu rată luată de la Eurolines, pe 5-6 ani, pe care nu ai cum să o rambursezi în avans decât dacă plătești tot. Da, vorbesc în cunoștință de cauză, așa mi-am luat eu frigider cu rată pe 5 ani. Mai am de plată la el 3 milioane rată și 3 milioane dobânzi, dacă vreau să îl plătesc azi. Nu, nu vreau, prefer să vi-l plătesc încă 2 ani decât să vă dau banii înainte.

Dacă vreți, asta se poate transforma în leapșă către oricine.
Tu pe ce lucruri inutile ți-ai da banii în vremurile astea?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.