În ultimele zile a început o ofensivă cu alăptatul în public, se fac mișcări, marșuri, alăptări în grup și alte căcaturi. (înainte de orice, dacă ești unul din imbecilii care consideră că hrănirea unui copil trebuie să aibă loc acasă sau închis într-un wc, pentru că seamănă cu căcarea, știi ce e maică-ta și nu te obosi să comentezi)

Așa, revenind.
Știți ce a băgat spaima de homosexuali în ortodocșii români, nu?
Paradele gay. Locurile unde vin oamenii care preferă altfel de sex decât majoritatea ortodoxă și își manifestă dreptul și orientarea.

Doar că unii dintre ei aleg să le manifeste cu paiete, în fundurile goale și în cele mai tâmpite și mai inacceptabile poziții. Ce a înțeles de aici ortodoxul român? Toți homosexualii sunt niște demenți care și-ar trage-o pe stradă, cu oricine, din orice poziție, nu vă lăsați copiii pe mâna homosexualilor, afară cu homosexualii din școli, zbang CpF.

Așa și cu alăptarea în public. Pur și simplu publicul începe să capete adversitate la ideea asta doar pentru că un grup de femei de business capitalizează imagine și bani pe spatele unei idei, ducând-o pe cele mai înalte culmi de penibilism.

Pentru că, undeva, într-un loc cu birouri și prezentări ppt, cineva a decis să îi învețe că dacă faci mult, mult scandal și apari peste tot și țipi, cu siguranță lumea se va obișnui cu tine și vei deveni ceva normal.

Și da, sunt pro alăptare în public, la modul activ, cum ar fi un șut în cur dat unuia care se găsise să înjure o femeie care își hrănea copilul pe o bancă în Cora.