Știți ce înseamnă spital de îngrijiri paleative?
Este acel loc în care bolnavilor incurabili, în speță, cancer, li se asigură îngrijiri în încercarea de a-i scuti de chinuri și dureri, în așteptarea morții, care va veni, cu siguranță. În spitalele de stat din românia nu există așa ceva, doctorii îți spun Luați-l acasă, doamnă, să moară împăcat, în familie. Asta în timp ce urlă de durere pe care nu o poate alina nimic din ce îi poți face tu acasă.

Hospice Casa Speranței este acel spital care face asta pentru copiii care mor de boli incurabile. Știu că expresia sună dur și, în general, sunt artificii verbale care încearcă să îndulcească această pastilă. Dar, în final, la asta se rezumă. Niște oameni incredibil de puternici, INCREDIBIL DE PUTERNICI, încearcă să le facă viață ușoară, cât a mai rămas din ea, unor copii. Nu vreți să știți cum te simți când intri într-un asemenea loc și cât de distrus psihic poți ieși de acolo.

Revenind.
Trei piloți români își donează cursele din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta de la Brasov contra unor donații pentru Hospice Casa Sperantei.

Ei sunt:

Emil Ghinea, castigatorul locului 1 la categoria H3 a Cupei Gorjului. Am 39 de ani, sunt din
Mangalia si conduc un bolid Renault Clio RS V6 Trophy unicat in Romania.
Andrei Dumitrescu, am obtinut o victorie categorica în cadrul Trofeului Teliu AIMOL, cea de-a
doua etapa a Campionatului National de Viteza în Coastă Dunlop 2018, la volanul unui
monopost Tatuus. Acest monopost m-a ajutat sa scad sub bariera de timp de 1 minut si 40 de
secunde.
Silviu Dumitrescu, am urcat pe podiumul Cupei Gorjului, la Ranca în primul weekend din
septembrie a acestui an. Ati ghicit, Andrei este fratele meu si impreuna facem parte dintr-o
familie cu un lung istoric in lumea motorsportului. Eu conduc un bipost Osella.

Dacă vreți să donați pentru asta, aici este linkul. Oricum, la mine, toate donațiile de pe patreon de luna aceasta vor merge exclusiv pentru cei de la Hospice.

Și nu uitați. Seara, când vă sărutați copiii de noapte bună, bucurați-vă de ceea ce aveți, prețuiți la maxim. Nu luați la preț de matineu ceva ce pentru alții reprezintă TOTUL.