Cum am ajuns să folosesc TransferGo? Simplu. După ce m-am lovit de băncile românești când voiam să trimit bani în Germania.

Poate nu știați, dar eu am o prietenă bună în Nemția, pe nume Iulia, pe care o mai vedeți și prin comentarii. Și dacă tot m-am găsit cu rude la civilizație, am zis să și profit, românește, de asta și să o rog să îmi cumpere chestii de la tovarășii cititori de Mein Kampf.

Ca idee, să știți că la nemți sunt niște prețuri pe care la noi le găsești la magazinele second hand, eventual. Și pe amazon, și în marketurile lor, totul e mai ieftin, de la telefoane până la mașini (ca idee, acum vreau să o rog să îmi cumpere o mașină, ceva până în 2000 de euro, cadou soției)

Așa. Și am rugat-o o dată să îmi ia niște tricouri faine cu Harley Queen pentru luna. Mi-a luat fata, ce să facă, sunt singurul ei prieten celebru. După care înca niste chestii. Și alte chestii. De fiecare data, sub 100 de euro. Și de absolut fiecare dată, dacă voiam să îi trimit banii prin transfer bancar, trebuia să dau comision vreo 20 de euro, daca nu mai mult. Taxe la bancă, comisioane SWIFT și mai știu eu ce, ajungeam, practic, aproape de jumătatea sumei cheltuite să o plătesc în comsioane la bancă.

După care, tot la recomandarea voastră, mi-am făcut cont pe TransferGo. Rezultatul?

Apăi dragii moșului, vă rog să mă scuzați, dar diferența e fenomenală. Practic, am nevoie de un card și o conexiune la net, aceleași lucruri pe care le cere și banca, pentru un transfer de acasă. Cu singura deosebire că, pentru exact același serviciu, plătesc cam de 10 ori mai puțin. Rapid, sigur, din fața calculatorului și, cel mai important, ruda din Germania nu se mai simte păcălită sau ceva, din cauză că băncile tale românești sunt ca haiducii din lumea în oglindă, iau de la săraci și dau la bogați.

Una peste alta, dacă acum, pe final de an, aveți de trimis sau de primit bani rapid și ieftin, nu vă sfiiți, chiar merită efortul.
PS: Pentru fanii afiliere, există și un serviciu propriu de afiliere, pe care îl puteți încerca.