Își pune întrebarea ZF. Iar eu nu preget în a-i lămuri.

1. Cea mai nesimțită bancă din rromânia, în relația cu clienții. Nici măcar BCR nu îi depășește, iar ăsta e un record.

2. Birocrație imensă, stupidă și fără sens. BRD e banca unde nu am putut să îmi plătesc împrumutul restant, pentru că se desființase contul.

3. Cel mai retard sistem de internet banking. BRD e singura bancă unde, dacă vrei să plătești într-un cont oarecare, întâi trebuie să mergi la bancă și să declari acel cont, după care să fugi acasă și să faci tranzacția.

4. Comisioane absurde și oribile. Când am plătit avansul la leasingul mașinii, aveam de ales între BRD și Volksbank. Mă duc la BRD, pentru că era aproape, completez formularul de plată și dau să plătesc. Când colo, comision de 6%, adică vreo 180 euro. M-am dus la VOlksbank, comision 0.

Când am vândut casa, cumpărătorul nu a putu să plătească decât într-un cont din BRD. Că așa a vrut BRD-ul, finanțatorul acțiunii. Pentru a putea încasa comisioane și de la vânzător și de la cumpărător. După calculele mele, când am scos și ultimul leu din bancă, prin diferențe de curs valutar și comisioane, banca câștigase cam 2000 euro, din 45 000. Obligat, forțat.
Atunci cred că a fost ultima oară când am intrat într-un BRD.

5. Am menționat nesimțirea în relația cu clienții?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.