Eu nu. În cel mai sigur mod. De ce zic asta?

Mă uitam mai-nainte pe-aci la ruși, unde ne zice de marea actriță Ekaterina Golubeva, care simulează că face sex cu un tip într-un mare film.

Să luăm numai poza de mai sus. Pe lângă faptul că, dacă nu cumva tipul o are ascunsă pe interior, marea actriță stă cu fața lipită de …penisul lui, eu cred că de fapt tipul nu o are ascunsă în interiorul său, ci în interiorul gurii ei. Asta desigur, numai din considerente artistice, pentru a transmite cât mai fidel mesajul regizorului către spectator.

Deci nu mi se pare acceptabil ca femeia mea să ia contact la muncă cu penisurile colegilor actori, din considerente artistice.

– Ce ai mai făcut azi dragă?
– Am filmat o scenă de dragoste cu Tolea. Din păcate, nu prea a reușit, că am filmat-o atât de bine încât i s-a sculat și până la final, m-a pătat pe păr. Dar nu e nimic, reluăm mâine. Hai că mă duc să fac un duș și după aia revin să ne iubim.

Așa ar suna un dialog între artistă și soțul ei? Păi și soțul ce face? Când își pune capul în părul ei, simte mirosul penisurilor colegilor de muncă ale doamnei?