wcuri

Sunt convins 100% că ad-ul de mai sus este gândit, susținut și implementat de o femeie, sau de către un grup de femei. Pentru că doar o femeie ar fi putut avea ideea strălucită de a face un capac de WC din farfurii, fără să își dea seama și să pună această realizare pe garduri, să râdă tot poporul.

De ce e nevoie de un bărbat? Pentru că majoritatea bărbaților suferă de diverse forme de pareidolie și, prin asta, reușesc să vadă ridicolul situațiilor mai bine decât o femeie. Un bărbat ar fi observat imediat că acele farfurii, care evocă bunătățuri, nu sunt exact ceea ce se vor a fi, și ar fi exclamat frățiweare, asta e o budă!

Un alt motiv pentru care o femeie nu ar fi atras niciodată atenția la asta este că femeile din agenții, dacă au minim un master, se simt foarte culte și nu pot să lase să se observe că le flutră în cap și alte gânduri decât artă, cultură, business, marketing, tudor giurgiu și tiff. Prin urmare, dacă un grup de femei ar observa asta, toate ar tăcea sfeclă, ca nu cumva celelalte să le creadă mai puțin culte Cum adică să te gândești, atât de vulgar, la o toaletă, când e clar vorba de un grup statuar cu farfurii??

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.