Cum se murdărește un ziar la gură de chestii maro?
Păi…publică scrisori CARE FAC SENZAȚIE ale antivaxerilor, publică scrisori CARE FAC SENZAȚIE ale idioților care vin din SUA la Mamaia și sunt nemulțumiți și, nu în ultimul rând, traduc articole din publicații de genul click și cancan din US.

Așa că acum s-au trezit că ar fi ok să dea un șut în comunitatea LGBT, traducând un articol absolut imbecil din The Sun și condimentându-l cu afirmații gen Medicii au spus, specialiștii au afirmat, comunitatea medicală e îngrijorată. Desigur, neexistând nicio declarație oficială a vreunui medic, comunitate, specialist, doar vomitive inventate și colportate aiurea.

Și uite-așa, pur și simplu, traducătoarea Alexandra Chiroiu, de la Adevărul, își bate joc de o comunitate de oameni, ca să facă și ea un ban cinstit.

Se pare că sub efectul acestor substanţe psihotrope, partenerii care de obicei folosesc prezervative, se simt mai dezinhibaţi şi fac sex neprotejat. Ba chiar, adesea, partenerii împart aceleaşi ace pentru a injecta drogul.

Vă dați seama? Se pare că sunt mai dezinhibați, ai naibii homosexuali. Pentru că e clar că doar homosexualii fac sex sub influența drogurilor.
Droguri, mașini de scris, dolari.
Să vină minerii.

Știți care e problema? Că, probabil, domnișoara traducătoare va primi o felicitare pentru că a adus trafic pe site și a creat awareness. GG you.