Pe scurt spus, sunt multe situri care s-au dus la vale din cauza comentatorilor care au început să confunde situl cu ghena personală. Să ne amintim cu durere de daily cotcodac sau, de ce nu, de TNR. Prin urmare, cred că suntem destul de maturi pentru a avea un regulament care va fi acceptat sau, dacă nu, impus.

  • Comentarile trebuie să fie on topic.
  • Niciodată nu am interzis offtopicul, dimpotrivă, de multe ori e funny, dar deja acum se exagerează major și, oarecum, în bătaie de joc. Indiferent de ce articol este vorba, aceiași 3-4 oameni vin, aruncă o glumă, în general de căcat, după care toată lumea o continuă într-un lung șir de idioțenii interminabile, care distrug orice urmă de conversație pe un subiect. Da, va mai exista offtopic, în replyuri sau dacă e cu adevărat ceva complet deosebit, altfel, fără supărare, INDIFERENT de cine e comentatorul, nu va apărea nimic.

  • Nu vor mai exista atacuri la persoană.
  • Cel mai bun exemplu sunt Tim, Mihaela sau Iulia. Indiferent ce ar spune ei, indiferent de cât de politicos ar vorbi, automat apar câțiva care încep să înjure, să îi ia mama lui Tim în toate alea, să Mihaela ești bătută în cap sau Iulia își caută un emigrant. GATA. Comentatul devine grețos și situl în sine devine ilizibil din cauza acestor mizerii.

  • Folosiți un limbaj civilizat
  • Cred că e de la sine înțeles că suntem toți maturi, toți am văzut pulă și pizdă în diverse ipostaze. Folosirea excesivă a acestor cuvinte sau a altor depletivități ale limbii române este stupidă, nu impresionezi pe nimeni pentru că trântești tu o pulă în propoziție sau un teribilist AUZI, TE FUTI? Dacă voi avea chef, voi modera cuvântul. Dacă nu, voi șterge comentariul.

  • Nu doresc să mai apară comentarii intolerante
  • M-am săturat ca de mere acre de idioții care o țin langa cu evreii care ne conduc, cu Antonescu, cu moarte cutărei rase și altele. Pur și simplu nu mai aveți de ce exista aici. Așa cum a dispăruT tâmpitul ăla care amenința și înjura femei în toate comentariile, așa veți dispărea și voi. Credeți-mă, nu veți fi plânși de nimeni.

  • Este COMPLET interzisă divulgarea informațiilor personale ale altui comentator.
  • Ieri se trezise un Dumbo să publice informații despre Tim, ca să îi dea o lecție. Mi s-a părut o culme a jegoșeniei, mai jos de atât mi-e greu să cred că se poate ajunge. Ești jalnic și meriți disprețul meu. Și cine e prins că mai face așa ceva, dispare definitiv de aici. Toți intrăm aici ca să ne distrăm și să pierdem vremea în mod constructiv. Când transformi asta într-o vendetă, înseamnă că ești bolnav psihic și ai nevoie de medicație de specialitate.

    Momentan cam astea sunt, dar nu e o listă exhaustivă, ci una care va fi tot timpul îmbunătățită. Foarte serios, chiar dacă poate nu vă dați seama, ați pierdut controlul bunului simț. Iar eu vă voi ajuta să îl recăpătați.

    Mulțumesc.

    Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.