Am evitat sa comentez in vreun fel scandalul in care o vloggeriță. a parcat pe o rampă de persoane cu handicap, după care a afirmat că a fost bătută.

Well, din filmarea asta eu văd că vloggerița respectivă (a se remarca că evit să îi dau numele și vă recomand același lucru) îi dă cu spray în față tipului pe a cărui proprietate a parcat ca o vacă, fix în ușă, fix PE rampa de persoane cu handicap, în timp ce acesta era cu spatele, îl atacă golănește, în grup, după care amândoi fug, iar tipul intră în clădire. Serios, uitați-vă la film, este evident că cei doi sunt puși pe scandal și îl atacă, la propriu, pe om.

Deci cum era cu ranga aia de fier, când s-a întâmplat? În ce moment, mai exact?
Acțiunea începe de la 1.31

Bine, e evident ce s-a întâmplat. Domnișoara cu vlog s-a gîndit că iese o chestie mișto dacă apare agresată fix în momentul ăsta de scandal cu agresiunile asupra femeilor și pac, a ieșit materialul. Pentru că orice om normal, dacă îi spunea cineva Bă, ești pe parcare privată, se suia în mașină și o muta. Observați câi se învârt cei doi golănași pe lângă mașină, așteptând ca respectivul să se enerveze suficient de mult.

Ah, am uitat să vă spun, utilizarea unui spray de genul în românia e ilegală. Poți să îl deții, ca acțiune deterentă, dar nu să îl și utilizezi.