Am o întrebare, o curiozitate maladivă, ce mă macină.
Chiar se uită cineva la emisiunea de la TVR de dinainte de meci? Mi se pare de o insipiditate incredibilă, seacă, fără nicio informație, doar aceleași barfe ionițoaniene vechi de 20 de ani, cu invitați goi de orice substanță și conținut,

Menționez că eu îi aud pentru că las tv-ul deschis, altfel mă iau cu treabă și uit de meciuri. Da, așa e când îmbătrânești.

Așa. Revenind, mă gândeam că am putea comenta împreună meciul, voi acolo și eu aici, fiecare cu opiniile sale extrem de specializate :mrgreen:

Minutul 4: Penalty pentru Japonia si eliminare la columbieni. Carlos Sanchez a pus mana pe minge,dar iese greu de pe teren.
1-0 pentru japonia.

Min.15 Ocazie frumoasa pentru Orezari.

O greșeală incredibila a portarului japonez și

e 1-1

Se cunoaște ca joaca echipe care nu au staruri. Comentatorii romani nu discuta deloc despre sutele de milioane castigate de x si y, ce impresar, ce echipa. etc. Cred ca si ei s-au olictisit de comentariul lor.

Shibasaki asta rateaza din toate unghiurile posibile. Dar e de laudat ca incearca.

A, si gata, s-au dat primele Sakai e cautat oentru 15 milioane de euro, dar nu cred ca il lasa fanii.

A ratat Japonia on ocazie, dar din cornerul rezultat, gol frumos. Mi se pare haios, desi Japonia nu prea joaca nimic, joaca mai bine.

E complet ciudat cum columbienii sunt oarecum impacati cu scorul. In loc sa atace cu tot ce au, fiind ultimele minute, ei combina decisiv la mijlocul terenului. Oh, well…

S-a incheiat. A fost cel mai slab si mai anost jocde pana acum la CM. Degeaba au adus colmbienii tot pasaretul ala sexy in tribune, ca altceva nu au avut.

Polonia – Senegal

Dupa ce ca avem comentatorii pe care ii avem, acum, saracii trebuie sa silabiseasca numele imposibile ale polonezilor. Thats an adventure. A, si gata, avme deja dat un Vulturii albi si nici macar nu a început meciul.

Pana acum toata lumea alearga haotic, fara sens, ca un vultur fara cap. Vultur alb, get it?:)

Tocmai ma pregateam sa scriu ca e un meci plicticos, Senegalul a marcat cel mai norocos gol ever, autogol poleac.

Daca Sane avea alta freza, poate putea dadea și cu capul in minge. Ca si Neymar, de altfel.

2-0 minutul 60.

Golul asta cu numarul 2 este extrem de discutabil, schimbarea s-a in timp ce meciul se juca. Anyway, Polonia a jucat impecabil de prost si meeita sa piarda.

Rusia – Egipt

După 5-0 din meciul de deschidere, rusii par favoriti. Mi se pare destul de mare coincidenta de a baga Rusia intr-o grupa cu arabi. Cam la fel ca coincidentele alea cand Olanda, Danemarca, Belgia pica in mod regulat in aceeasi grupa. LA FEL ca Portugalia si Spania.

Oana acum, min.20, e un meci foarte frumos, foarte deschis, pe contre. Imi plac mult driblingurile lui Golovin.

Autogolul a fost la limita de sus a prostiei.Dar mai proasta a fost reactia cu Vai, a fost fault. Sport de pasarici.

Hai, ca la 2-0 e cam gata.
3-0 in minutul 62. Rusia are 6 puncte si 8 goluri marcate. Daca scapa de controlul antidoping, e posibil sa ajunga in finala, nu are contracandidat pana acum.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.