Ieri, familionului, i s-a făcut poftă de junk food și am fost trimis să cumpăr mec și kfc de la Cora. În paranteză fie spus, mec nu am luat, pentru că vânzătorii de la mecul din Cora Pantelimon sunt un grup compact de leneși nesimțiți, care au orice altă ocupație în afară de servire. Ca idee, am stat la coadă la mec, m-am plictisit văzând că nu se mișcă nimeni, vânzătoarele fiind ocupate să glumească, numere bani, să își strige chestii de la distanța, am plecat la kfc, am cumpărat ce aveam de luat, iar coada era în același loc unde o lăsasem.

Aaaanyway, la kfc dau să cumpăr pulpa superioară de pui, favorita mea, și un sandviș crispy pentru nevastă. La care vânzătoarea, asistent manager în pregătire, îmi trântește:
– Decât sanviș? Nu vreți meniu?

M-am blocat puțin, nu știam cum să îi răspund, ca să nu o jignesc, că părea inocentă și animată de bune intenții. Am răspuns și eu Decât sanviș și am mers mai departe, doar nu era să o fac să se simtă prost :mrgreen:

Introducerea asta e pentru că a văzut, dimineață, noua reclamă la Savana.

Trebuie recunoscut că Papaya Advertising face o treabă genială pe contul Savana și pălăria mea e în praf pentru Robert TIderle, cel ce este responsabil pentru ele.

Dar nu putem lăsa nenominalizat curajul extrem al clientului care a ales calea cealaltă, nu aia safe, în care punem ceva cuminte și frumos, să placă la tanti secretara și dom director. Ai nevoie de bile de oțel pentru a face asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.