Am observat că, după recrudescența recentă a subiectului agresării feminine, au început să apară și bărbați care au amintiri despre momente în care au fost abuzați sau s-a încercat abuzarea lor, cum ar fi cel al lui Mihail Neamțu care, după ce a fost lins în ureche de un preot, s-a dus la el acasă să vadă un film, pentru că se știe, gesturile tandre sunt extrem de răspândite în grupurile de bărbați heterosexuali.

#metoo, am fost și e agresat. O dată, la cinema, când eram în liceu, un tip s-a oferit să îmi pună mâna pe pulă, să vadă dacă s-a sculat. Mă uitam la Emanuelle. Am refuzat politicos, el, tot politicos, s-a dus spre baie, probabil să își imagineze cum îmi pune mâna. Altă dată, înainte de armată, când aveam părul lung și eram slab, un nene mi-a pus mâna pe cur în tramvai. Prietenii cu care eram l-au aruncat jos din mers. .

Dar cel mai mult m-a afectat emoțional abuzul suferit la Costinești, unde plecasem cu o prietenă cu care, din când în când, mă mai împărtășeam și carnal. Iar prietena a vrut ea, al naibii, să face sex pe chiuveta din baia vilei. Care chiuvetă a căzut cu tot cu ea, pe picioarele mele și mi-a făcut o ditamai fanta roz în laba piciorului. Sânge, durere, chicoteli, pentru că nebuna, de frică, începuse să râdă isteric, negocieri cu proprietarul pensiunii care nu credea că a căzut chiuveta aia așa, singură, tot tacâmul.

Da, abuzul acesta îl țin minte. Spănăcel, abuzatoarea, sper că e bine acum și abuzează râuri nesfârșite de bărbați musculoși și tandri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.