Ma cheama Nicu (nu e numele meu real) si lucrez intr-o functie foarte buna in una dintre institutiile europene. Practic, am jobul perfect, cam 120 k euro pe an netaxabili, vacante cat cuprinde, beneficii gen: cazare gratuita, zboruri business class, etc. Am ajuns in jobul asta dupa ce am absolvit (cu multa munca) una dintre universitatile de elita din USA (Ivey League). Asta m-a facut foarte ambitios in general. Multi dintre colegii mei de munca sunt mai putin calificati dar asta nu ii impiedica sa alerge dupa promovari.

Asta s-a intamplat si acum 3 ani de zile cand s-a deschis o pozitie mai buna in departamentul unde lucrez. Toata lumea stia (din discutiile informale pe care le aveam pe holuri) ca eu si o colega de-a mea suntem in carti pentru jobul asta. Competitiv de fel, am inceput sa ma gandesc la moduri in care sa ii subminez candidatura.

Si uite ce mi-a venit in cap: o seduc, facem sex, inainte de sex fac o gaura in prezervativ, o las insarcinata, nu mai este in carti pentru pozitie.

Fast forward, azi am un copil caruia ii platesc pensie alimentara, jobul pe care mi l-am dorit si care mi-a adus mai multi bani decat voiam vreodata si o subalterna care este mama copilului meu.

Nota editorului: badumtss pam pam

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.