Consiliul Naţional de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) a stabilit că premierul Victor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat Dintre cei 35 de membri prezenți, au votat pentru verdictul de plagiat 34 și a existat o abținere.

În sfârșit, pe dottore l-a ajuns mâna lungă a legii universitare, scoasă de sub oblăduirea psd-istă. Din păcate, sper că realizați că asta va ține până în noiembrie, când totul va reveni la matca sa adevărată, sub mângâierea părintească a psd, victorios în toată țara.

Partea cu adevărat funny e că această decizie poate duce la o avalanșă de mizerii pentru dottore de nu vă vine să credeți. Lasă alea cu sporul de doctorat de 15%, la salariul de bugetar, 15% înseamnă bugetul pentru fulare al lui Năstase.

Dar omul a obținut intrarea în barou pe baza unei diplome de doctor plagiate. Deci, teoretic, trebuie exclus din barou. Deci, teoretic, TOATE procesele și TOATE acțiunile pe care le-a intreprins ca avocat sunt nule și neavenite. Nu-i așa că sună funny as hell?

Dacă vă uitați ce campanie furibundă, complet dezlănțuită, duce Victoraș pe profilul său de facebook, împotriva lui Cioloș și a targetului zilnic PSD, tehnocrații, mă ia cu frig la gândul ce o așteaptă pe românia după ce PSD va câștiga alegerile în noiembrie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.