the palm

Mi-am făcut timp să merg ieri la Therme, să îmi pot da cu părerea în mod avizat.
Proiectul e interesant. Parcarea e destul de mare. Intrarea e rapidă, nu știu ce se întâmplă în weekend, nu am nici cea mai vagă intenție să testez. Sistemul cu ceas la mână și plata cu el este iarăși foarte rapid și lejer. Cam nu prea plăcută mizeria cu Dacă pierzi ceasul, plătești 200 de lei. Rahatul ăla de plastic nu face 200 de lei nici dacă îl plachezi cu aur. Dacă vii cu copiii și se întâmplă să piardă vreun ceas, ÎN INCINTĂ, ești un om făcut.

Multe piscinuțe mici cu bule. Totuși, bulele nu funcționează decât periodic, la câte unele. Oamenii se mută ca turma, în funcție de programul bulelor. E drăguță piscina exterioară, cu apă fierbinte, în timp ce afară e frig. Doar că apa are 1.25 metri și trebuie să te deplasezi pe vine.

Și cam asta e nasol la Therme. Nu ai nicio piscină reală, unde ai putea să înoți. Piscina de la The Palm are 1.25, iar aia cu valuri are mai puțin, nu știu cât, că era plină de copii și mie îmi place să intru în apă cu urină puțină. Și atât, astea sunt toate piscinele. Cam puțin, pentru CEA MAI MARE BLABLA DIN ESTUL EUROPEI. Pentru că astea sunt toate piscinele mari din incintă. Nimic pentru adulți, apă până la brâu.

Toboganele sunt mișto, m-am dat în vreo 2, senzații tari, plăcut. Mâncarea de la restaurantul Galaxy e foarte decentă și nu e chiar scumpă. Berea 7-8 lei, un cocktail, la multele baruri din incintă, între 13 și 20 de lei. Fără să ne punem în cap, 2 oameni am mai consumat de circa 150 de lei. Decențel, pentru vreo 5 ore petrecute.

Concluzia?
Nu e rău, prețul e okeish, nu mi se pare scump, față de alte wellnessuri din europa, o să mai merg. Dacă reușiți să treceți peste paznicii cu priviri naziste care se plimbă amenințători printre șezlonguri, e chiar confortabil. Ah, uitam de ceva. Când vă luați bilet, nu fiți fraieri, luați-vă la The Palm. La Elysium nu e fizic, nimic. E doar un etaj cu câteva fotolii, o piscinuță minionă, care cică conține zinc și seleniu, vreo 2 saune și un duș în formă de floare. Noi am cumpărat la Elysium, ca fraierii din reclama la Duster “la valoarea noastră“, după care am stat fix 2 ore la The Palm până să ne prindem unde e Elysium și ce spanac e acolo.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.