Imi făceam mai înainte niște midii cu sos de vin si mi-am adus aminte de o chestie, că tot e vinul bun atât de ieftin zilele astea.
Nu mai puneți vin mizerabil in mâncare. Nu considerați că cel mai prost vin din casă il puneți la sosuri.
Prost pui, prost scoți, e ceva ce merge spus si in bucatarie, si in sala de nasteri.
Cand puneti alcool in mancare, retineti ca alcoolul se evapora prin fierbere si ramane gustul bauturii. Daca puneti posirca acra de 2 lei, ala va fi gustul mancarii, nu altceva.
Zic si eu. Ca am pus coniac pana la urma in midii.
Au iesit bune.
Citește și
Testele și evaluările pentru ADHD: Ghid complet pentru oricine vrea să afle sigur
pe Divergent.ro →
Dacă v-a plăcut ce ați citit,
dacă știți că am rămas din ce în ce mai puțini oameni verticali,
avem și noi nevoie de voi.

NOU
un vin de 20-30 lei. ca nu ma apuc sa pun d-ala din 83 ca mi-e frica sa-l deschid ca stiu ca e otet.
Dar am mereu o sticla de coniac Zarea de 5 stele in dulap.
bere, daca trebuie neagra pun Kozel ca am vazut ca e bunuta la fripturi de porc.
Cu ChatGPT fac niste retete cu sosuri de nu imi vine a crede. De exemplu piept de rata la cuptor cu sos cald de coniac, langa o salata cu sos de coniac rece…imi face si fusion cu palinca daca vreau
Mi-am facut un GPT cu care bucataritul a devenit mult mai usor si plec de la ce am in frigider si ce marunt mai am prin buzunar.
Daca e permis il las aici, nu e monetizat, chiar m-as bucura daca ajuta pe cineva: chatgpt.com/g/g-68bae23491908191805f86bc4f9afa26-chef-la-tine-acasa
NOU
Și nu uitați să recuplați senzorul de gaze după ce terminați de gătit…
NOU
coniacul se pune in stridii, pentru midii este vinarsul.
NOU
“Cand puneti alcool in mancare, retineti ca alcoolul se evapora….si nu mai puneti”