Recunosc sincer ca nu am mai mancat demult shaorma. Nu pentru că dietă sau ceva, unul din avantajele de a avea ultima masa la 15.30 e că poti manca aproape normal. Doar că, nefiind fff dus prin lume, cunosc prea puține locuri noi, de fapt chiar niciun loc nou.

Iar vechile locuri de shaorma s-au dus dreq, de la Dristor nu mai cumpăr, nebun să fiu să dau 50 de lei pe cea mai mică shaorma din București si nici macar neapărat bună. Așa ca de unde iei o shaorma buna, in bucuresti, a la bot du cheval?

Voiam sa facem si un top al micãriilor si sa ne certăm dacă Cocoșatu e the best, dar gândul ca or sa apară baietii aia cu recomandarea micăriei aleia cu carne de catel si amoniac, din Popesti, mi-a trecut cheful complet.

Koko Chatoo.

Dacă v-a plăcut ce ați citit, dacă știți că am rămas din ce în ce mai puțini oameni verticali, avem și noi nevoie de voi.

Alte articole din arhiva de aur