În Brăila, în cartierul unde locuiesc minunații mei socri, nu s-a mai asfaltat din anii 90. Și se vede, sunt niște gropi cât china, mi-e frică să trec și cu SUVul și poți pierde un bebeluș într-o groapă de aia relaxat. Ghici ce făceau azi muncitorii de la una din firmele de casă PSD.

Spărgeau trotuarele, ca să pună, peste tot, borduri. Vă rog să mă înțelegeți, trotuarele sunt la fel de jegoase și distruse ca străzile, cu rădăcini crescute, găuri de 1 metru și altele. Dar ce borduri minunate vor avea și ce prosperă proprietarul singurelor fabrici de borduri din românia, Marmorom și Marmosim, domnul Adriean Videanu.

Pe A2, primii 35 de km de după bucurești sunt o mizerie, o ghenă de gropi peticite sau nepeticite, unde poți să mori relaxat, dacă iei vreuna cu viteză de autostradă. Ce au făcut PSDiștii? Au pus semne de limită de viteză de 80 și aia a fost. Nu repară nimeni nimic, nimeni nu e interesat de nimic. Pentru că acolo nu merge să fituiești banii ca pe porțiunile normale. Partea aia e făcută din dale vechi de beton. Acolo trebuie să muncești, nu glumă.

AȘa că se muncește, dar nu acolo, ci pe la km 65, cale de vreo 10 km s-a scos asfaltul, care era perfect și se pune altul. Că așa se scot banii din CNADR, cu contracte de astea grăsunele unde se toarnă strat de uzură, milioanele curg, toată lumea e fericită.

Întotdeauna e așa în prag de alegeri. Toți se grăbesc să mulg banii, pentru că nu se știe ce se întâmplă după aia, dacă te așteapta soarta lui Victor Ponta??