Suntem atât de prinși de non-evenimentele politice din românia, încât am ajuns să uităm că viața este formată, în principiu, din alte lucruri și că politica este doar ceva trecător, gloria imperiului contează.

Așa că am făcut ceea ce eu numesc pocketsele. Adică buzunărașe, get it?

Se fac fff simplu. Piept de pui feliat ca pentru șnițele, bătut bine bine cu ciocanul de șnițele, ca să se întindă și să se rupă membrana celulară acolo, să fie frăgeduțe.
Separat, călim ceapa în ulei de măsline, peste ceapa călită punem niște ciupercuțe date prin blender, nici prea mare, nici prea mic și le călim și pe ele, completând cu niște sos de soia, praf de usturoi și pătrunjel.
Când totul e gata, luați un polonic și faceți ca în imagine.

În interiorul buzunărașului tapetați cu brânză rasă sau praf de brânză, după gust, după care îl umpleți cu mixtura din tigaie și împăturiți.

Ar trebui să iasă ceva de genul acesta.

După care le dați la cuptor. Mie mi-a fost lene să le fac la cuptor, așa că le-am pus pe grill. Se fac mai greu și trebuie să ai grijă de ele, dar decât să stau după încălzit cuptorul, foi de copt, întinde-te tavă, mai bine așa.

Dacă v-au mai rămas ciupercuțe, puteți pune peste ele apă, sos de soia și sos de stridii, le sotați bine, după care le dați prin blender, ca să iasă un sos decent.

La final, puneți ce garnitură vreți voi. La noi s-a nimerit să avem un orez basmati.

Cam atât. Deloc greu, relaxant, uiți și de politică, și de tot.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

10 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1

    interesant!

  2. #2

    nu fumega uleiul de masline la calire?

    Arata bine

    1
    • #3

      Daca nu-l incingi prea mult, nu fumega. Si eu calesc ceapa in ulei de masline sau soc si groaza unt si nu fumega nimic.

      Orezul insa pare mult prea fiert 🙂

    • #4

      poate la mine e diin cauza ca am doar extra virgin de masline si ala fumega destul de repede.
      Sa evit chiar il combin cu unt, dar citisem ca nu e o idee buna la gatit. nu sunt mare bucatar, o luasem de buna

    • #5

      Uleiul de masline trebuie sa-l mentii la o temperatura mai joasa si poti praji linistit in el.

  3. #6

    Imi amintește de cordonul bleu care il făceau bunicii pe vremuri la tara!

    5
  4. #7

    Woaaai ce idee misto!!

  5. #8

    propun sa le numim: chicken balls

  6. #9

    Tava aia e omologata pentru procesul de fabricație?

Adaugă comentariu

Dacă ești la primele comentarii aici, nu încerca să faci pe deșteptul

  • Comentacii pesedisti nu sunt bineveniti
  • Nu incerca sa fii mai arogant decat mine, la mine in casa
  • Linkurile sunt foarte utile, daca nu sunt spam




This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.