Probabil vă mirați de ce e plin, pe tot onlineul, de prostituate cu Dubaiu-n gură, gata să te facă bogat, să te învețe ce să faci, să te pregătească să investești în imobiliare Dubai, ca să citez hashtagul favorit al instagramerițelor prostituate, totul așa, rapid și ușor, ca și cum ai zice Deschide gura mare.

Nu ar trebui să vă mirați. În Dubai, ca în orice altă țară musulmană, femeile nu valorează nici măcar cât o oaie bună, de prăsilă. Excepțiile sunt evaluate în cămile, dar cea din film, de exemplu, nu costă cât o oaie.
În plus, pe Dubai, legislația este mult mai laxă, nu există extrădare, cadavrele dispar foarte ușor, în deșert, lucruri de astea simple.

Așa că doamnele astea care lucrau, înainte, la munca de jos, pe centura capitalei sau alte locații dominate de personal conducător de TIR-uri, au fost mutate ca săgeți, pe Dubai, de către proprietarii lor, care au realizat că, pe lângă că pot face mai mulți bani din orificiile lor, pot să le pună să atragă și fraieri cu ceva bani, gata să investească în scheme time sharing, în umbra Burj Khalifa. În plus, doamnele mai bătrîne, precum cea din film, trebuie să producă și după 50 de ani.

Viața e grea și toți trebuie să supraviețuim.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.