Nicăieri, în lume, un politician nu își menține postul timp de 35 de ani. Indiferent de valoarea pe care o are, orice teorie de resurse umane spune că oamenii trebuie mutați și rotiți, pentru că, altfel, intervine simțul proprietății și devenirea personală spre dumnezeul lucrurilor pe care le conduce.

Și totuși, Mugur Isărescu este președintele BNR de 35 de ani. Treizeci și cinci de ani. Timp în care absolut nimic nu a reușit să îl mute din locul ăla, iar acesta este consensul general, Mugur este ce avem nevoie, este cel mai bun, este singurul care poate și care și-a luat Banca Națională a româniei pe nume propriu.

Well, eu cred că Mugur are, de fapt, acces la niște dosare grave, care nu își vor pierde din putere decât peste minim încă 15 ani. Și astfel rămâne pe viață în funcția aia. Doar că nu îmi dau seama despre cine ar fi dosarele alea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.