Gata, am terminat prima vacanta a anului 2023. Am tinut-o in stilul meu, clasic, mai low profile, gen Drumul conservei. Anyway, a fost funny si frumos, m-am destins pentru macar o luna, cand vom mai testa o mica vacanta frugala si fara costuri uriase.

Va spun cu inima curată, au fost atatia domni si doamne de etnie in avionul cu care am zburat deasupra patriei mumã, incat, daca aveam o problema la motoare, nu trebuia decat sa dea lumea din aripi brațe si aterizam lin si fara probleme.

De fiecare data cand ma urc in avion, ma gândesc Doamne, da-mi si mie langa mine o domnisoara de maxim 25, frumoasa, slaba, diafana, deșteaptă, vorbareata si scumpicica. De fiecare data imi arata ca nu degeaba sunt ateu.

Doamnele care anunta chestii in aeroport cred ca au, ca proba de angajare, un test de vorbit viteza. Si nu ar fi neaparat o problema, daca nu ar avea de spus, aceeasi chestie si in engleza. Si atunci se aude Liudmila Putina vorbind ceva, ffff repede, cu un accent fff rus. Nu degeaba pierd oamenii avioanele pe aici.

Va jur, in avionul de Wizz ploua de undeva. Si nu ar fi o problema daca nu ai fi in aer, la 10 000 de metri…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.