Nu prea le-am găsit tabletelor vreun, sens, de-a lungul timpului, în afară de binecuvântatul obicei de a o strecura copilului și de a-mi vedea de treabă în continuare. Sigur, mi-am luat iPad Pro acum vreo 3 ani (voiam să zic că anul trecut, dar se pare că 2020 nu a fost anul trecut), am avut niște tentative de a-l folosi ca desktop replacement, mi-a trecut rapid. Sigur, nevastă-mea, în schimb, l-a utilizat la maxim și a învățat să folosească Procreate la nivel profesionist.

Anyway, de ceva vreme zăcea printr-un sertar, pentru că nu îl folosea nimeni. La un moment dat cred că l-a luat Luna să facă ceva și m-a informat că nu ține bateria decât vreo 2 ore, dar nu am dat atenție, așa-s femeile, nu se pricep la IT.

Zilele trecute l-am luat eu, ca să fac un curs de Udemy de desen, chiar vreau să știu să desenez chipuri umane la nivel pro. Probabil o să învăț și asta ca pe chitară. Anyway, am luat ipadul, l-am încărcat, îl scot din priză și uit de el până a doua zi. Când văd că, neatins de nimeni, mai avea 17% baterie. Îl încarc din nou, mă apuc să mă enervez cu un tip de pe Udemy pe a cărui curs am dat o grămadă de bani și, de fapt, e mizerie, când, brusc, 10% baterie. Băi nene, leave it in sangue, nu are cum.

El fugitivo, mă uit în setări, la baterie. Pariu pe ce vreți voi că nu o să știți ce consuma 90% din baterie, funcționând încontinuu, legându-se la location, la wireless, la tot ce era posibil?

Da, ați ghicit, Maps, de la Apple. Maps pe care nu l-a folosit vreodată cineva, nici nu credeam că îl am. Urăsc masiv trackingul ăsta pe care îl fac companiile.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.