Mai mult de jumătate dintre cei chestionaţi în cadrul unui Sondaj Avangarde consideră că România nu ar trebui să se unească cu R. Moldova, 40% au o părere bună despre Maia Sandu, dar 75% nu cred că e o idee bună ca aceasta să candideze la Preşedinţie în România. În eventualitatea unei invazii imilitare a Rusiei în Republica Moldova, mai mult de jumătate dintre cei chestionaţi (56%), consideră că România nu ar trebui să ajute cu trupe statul vecin, dar 48% susţin sprijinul cu tehnică de luptă.

Pentru cine nu știe, Avangarde este un mare institut de sondare a opiniei publice, format dintr-un singur om, marele Marius Pieleanu. Pentru cine nu știe cine e Pieleanu, ne pare rău că ați pierdut ocazia de a vă cultiva, Pieleanu este sociologul de casă al PSD, când PSD are nevoie de rezultate, Pieleanu prestează ca și când.

Dacă cumva vă întrebați la ce folosesc rușilor asemenea predicții, o să îmi permit să vă zic că îmi pare rău, în primul rând. După care o să vă explic că marea masă a votanților români este formată din nehotărâți. Care nehotărâți abia așteaptă un brânci mic, într-o direcție sau alta. Se numește brânciul Pieleanu.

Nu mai vorbim de curentul de opinie care se formează, cu suficientă promovare, în ziarele acolite PSD. În notime ajunge cel mai discutat subiect și toată lume ȘTIE că, de fapt, românii se opun unirii cu Moldova și se opun ajutorării ei în cazul unui conflict.

Plus mapele de presă care ajung la Bruxelles și în toate cancelariile occidentale.
Da da, brânciul Pieleanu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.