Unul din multele lucruri pe care nu le suport, pe internet, este ipocrizia feminină în acțiune. Ați văzut-o toți. Vreo urâtă de 120 de kile își pune o poză strâmbă, plină de feminitate și corul de urmăritoare sunt toate VAAAAAI, CE FRUMOASĂ EEEEEȘTI, EȘTI MINUNATĂ, INCREDIBIL, CE BINE ARĂȚI!! Ajungi să te îndoiești singur de judecata ta, oare ești tu singurul care o vede strâmbă? Este împărăteasa goală?

Așa și cu Simion al nost. Să fim serioși, omul ori este maxim de ipocrit sau ne zice, subtil, că româncele sunt strâmbe și grase. Ce e frumos la poza asta? Burta care îi iese, ffs, pe sub zdreanța tricoloră de la brâu? Vă dați seama CE E ACOLO?

Desigur, mesajul ne arată și că distanțarea AUR de Șoșoacă a fost doar o chestie de imagine, de moment și că, pentru alegeri, se strâng rândurile și vom avea, din nou, doamna senatoare AUR care ocupă 2 locuri în tramvai.

/s

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.